Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.680
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.680
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Elon Musk ve Trump’ın Eşinden Şaşırtan Bitcoin Hamleleri!

Tesla CEO’su Elon Musk ve ABD Eski Başkanı Donald Trump’ın eşi Melanie Trump, Bitcoin (BTC)’in genesis bloğunun çıkarılmasının 13. yıldönümünde yorumlarını paylaştı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Elon Musk, Jack Dorsey’nin Bitcoin tweet’i ile dalga geçti

Tesla CEO’su Elon Musk, eski Twitter CEO’su Jack Dorsey’in dünyanın ilk Blockchain’inin başlangıcını belirleyen kodun yer aldığı tweet’ine yanıt vererek Bitcoin’in oluşum (genesis) bloğunun 13. yıldönümünü hakkında yorum yaptı. Musk, bunun kendisine Mart 1988’de piyasaya sürülen popüler bir rol yapma video oyunu olan “Ultima V: Warriors of Destiny”nin “hexing’ini” hatırlattığını söylüyor. Ağustos 2016’da Musk, Ultima V’nin en sevdiği çocukluk oyunlarından biri olduğunu tweetlemişti. Bazı oyuncular, PC oyunları için hileleri etkinleştirmek için genellikle temel ikili verileri işlemek için bir program olan hex düzenleyici kullanır.

Melanie Trump da Bitcoin’in kilometre taşını kutladı

Eski ABD First Lady’si Melania Trump, viral bir tweet atarak Bitcoin genesis bloğunun 13. yıldönümünü kutladı. Ayrıca London Times manşeti içeren ilk bloğun ham hex versiyonunu da tweet’ine ekledi. Melania Trump’ın tweet’i ayrıca dünyanın en büyük kripto para biriminin piyasa değerinin 1 trilyon doları aştığından bahsediyor (yazım sırasında bu değer 880 milyar dolar civarında). Geçen ay, Melania Trump, Marc-Antoine Coulon ile işbirliği içinde “Melania’s Vision” NFT’sini duyurarak, NFT dünyasına adım atmıştı.

Bu sırada, Fox News ile Haziran ayında yaptığı bir röportajda, eski ABD Başkanı Trump, kripto para birimlerine sert düzenlemeler getirilmesi çağrısında bulunurken Bitcoin’i “bir aldatmaca” olarak nitelendirdi. En son röportajlarında kripto hakkındaki olumsuz görüşlerini yineledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir