Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.860
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.860
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Elon Musk: Twitter’ın Bot Sorununu Bu Altcoin Çözecek!

Planlanan bir zamanda tweet göndermek veya hesapları takip etmek gibi eylemler gerçekleştirmek üzere programlanmış hesaplara “Twitter botları” denir. Bu botlar Twitter API üzerinden oluşturuluyor ve yönetiliyor. Twitter’ın en büyük baş belalarından biri olan bu botlara şirketin yeni sahibi Elon Musk el atmak üzere. Tahmin edilebileceği gibi kendisiyle anılan bir altcoin projesini entegre ediyor…

Elon Musk, Twitter’ın spam sorunu çözmek için bu altcoin projesini kullanabilir

Tesla CEO’su Elon Musk’ın yakın tarihli bir tweetine göre, Twitter’ın spam sorununu çözmek, en büyük meme coin olan Dogecoin’in yardımıyla gerçekleştirilebilir.

Musk’ın ilgisini çeken konsept ilk olarak diğer milyarder Mark Cuban tarafından önerildi.

Cuban’a göre Dogecoin bir rollup entegrasyonuyla birlikte sınırsız fayda sağlayabilir.

  • Her Twitter kullanıcısı, sonsuz sayıda yayınlama seçeneği karşılığında tweet başı 1 DOGE dolar ödeyecek.
  • Gerçek kullanıcılar itiraz ettikten sonra spam hesapların token’leri alabilecek.
  • Buna karşılık, bir kullanıcı belirli tweet’leri yanlışlıkla spam olarak etiketlerse, Dogecoin kaybıyla cezalandırılacak.

Bu konuda, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Cuban’a verdiği tepkide, böyle bir sistem fikrini “çok sevdiğini” söylüyor.

Eskiden kripto paralara karşı duran biri olan Mark Cuban, şimdilerde meme coin projelerinin en büyük destekçisi. Dallas Mavericks’in sahibi, Dogecoin’in yasal bir para birim olduğunu düşündüğü kadar halkın para birimi olduğuna da inanıyor.

Twitter haberleri bir Dogecoin rallisini daha tetikledi

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Twitter, Musk ile satın alma anlaşması yapmaya karar verdiğinde Dogecoin fiyatı %15’in üzerinde ralli yaptı.

Elon Musk, sosyal medya devi Twitter’ı satın almak için tahmini 44 milyar dolar ödenecek. Ancak diğerleri hala satışın tamamlanmayacağını düşünüyor, bu da dikkat çekmenin yalnızca bir PR hilesi olduğunu gösteriyor.

Birçok kişi, Elon Musk’ın Twitter’ın kontrolünü ele geçirmesi durumunda kripto para biriminin sosyal medya ağına entegre edileceğini varsayıyor. Zaten multimilyoner, insanların Dogecoin kullanarak Twitter Blue üyelikleri için ödeme yapmalarını sağlamayı planladığını söyledi. Musk, insanların Dogecoin kullanarak bahşiş vermelerine izin verme konseptine de destek verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir