Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.393
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.393
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elon Musk, Twitter Davasını Durdurmak için Başvuru Yaptı

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter davasını durdurmak için başvuruda bulundu.

New York Times’ın haberine göre Musk, yaptığı bildirimde, Twitter anlaşmasının 28 Ekim’e kadar tamamlanabileceğini ifade etti.

Elon Musk, 28 Ekim’i İşaret Etti

Tesla CEO’sunun hukuk ekibi, sosyal medya şirketi tarafından açılan davanın ertelenmesi için yeni bir talepte bulundu. Musk, satın alma sürecinin ilerlemesi için Twitter’ın davayı düşürmesi gerektiğini açıkladı.

Davanın 17 Ekim’de görülmesi beklenirken, Elon Musk’ın Twitter ile ilgili yaptığı çeşitli yazışmalar da basına sızdırıldı.

Basına sızdırılan görüşmelerde, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın da sosyal medya devini satın almayla ilgilendiği ortaya çıkmıştı.

Musk, orijinal anlaşmanın bir parçası olmayan borç finansmanına bağlı olarak işlemi tamamlamayacağını söyledi. Tesla CEO’su başlangıçta anlaşmaya varılan hisse başına 54.20 dolarlık fiyattan satın almayı tamamlamak istediği için, davanın gereksiz olduğuna inanıyor.

Twitter yönetim kurulu üyeleri ise konuyu tartışmayı sürdürüyor. Yöneticiler, Musk’ın satın alma işlemini tamamlamak için finansman sağlayana kadar mahkeme sürecini devam ettirebilir veya Musk’ın sunduğu fiyat için finansal yapılandırmayı deneyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir