Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.310
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.310
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elon Musk Tweet Attı: Balinalar Bu Meme Coin’e Hücum Etti!

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, popüler meme coin Dogecoin (DOGE), en büyük 100 Binance Smart Chain (yeni adıyla BNB Chain) balinası tarafından en çok satın alınan token ve en çok kullanılan akıllı sözleşme oldu. Bu veri, bir Elon Musk tweet’inin ardından geldi. İşte detaylar…

Elon Musk BTC, ETH veya DOGE’u satmayacak

Whale Stats’e göre BNB Chain balinaları en çok Dogecoin (DOGE)  işlemi yapıyor. Bu veri, Tesla CEO’su Elon Musk’ın bir tweet yoluyla elinde hala Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) olduğunu ve bunları satma planı olmadığını onaylamasının ardından geldi. Musk, önümüzdeki birkaç yıldaki olası enflasyon oranı hakkındaki düşünceleri hakkında Twitter’da bir soru paylaşmıştı. MicroStrategy’nin CEO’su ve önde gelen bir Bitcoin boğası olan Michael Saylor, Musk’un tweet’ine şu yanıtı verdi:

ABD doları tüketici enflasyonu tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın devam edecek ve varlık enflasyonu tüketici enflasyonunun iki katı oranını görecek. Daha zayıf para birimleri çökecek ve sermayenin nakit, borç ve değer stoklarından Bitcoin gibi kıt mülklere kaçışı yoğunlaşacak.

Saylor’a Musk, “Bu sonuca varmanız tahmin ediliyordu,” diye yanıt verdi. “Genel bir ilke olarak, bu gönderiden tavsiye arayanlar için, enflasyon yüksekken dolar yerine iyi ürünler ortaya koyduğunu düşündüğünüz şirketlerde ev veya hisse senedi gibi fiziksel şeylere sahip olmak genellikle daha iyidir. Ne pahasına olursa olsun Bitcoin, Ethereum, Dogecoin’im duruyor ve satmayacağım,” ifadelerini kullandı.

Dogecoin şaşırtmadı: Musk tweet’i ile fiyatı arttı

Bu konuşmanın ardından Dogecoin, erken işlemlerde yüzde 1.2 düşmeden önce yüzde 3.9 artarak 0.116 dolara yükseldi. Yazma sırasında, Dogecoin gün için yüzde 2.8 düşüşle 0.111 dolarlık fiyattan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 481.556.136 dolar seviyesinde. WhaleStats verilerine baktığımızda, Dogecoin’in şu anda en büyük 100 BSC cüzdanı arasında 6. en büyük holding olduğunu ve 32.435,546 dolar değerinde DOGE bulundurduğunu görebiliriz. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere DOGE, bir süredir Ethereum balinalarının cüzdanında görünmüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir