Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.485
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.485
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Elon Musk, Tesla Hissesi Satmayı Düşünürken Michael Saylor Bitcoin (BTC) Almasını İstiyor

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter kullanıcılarının yaklaşık 25 milyar dolarlık Tesla hissesinin kaderini belirlemesine izin verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk, Tesla hisselerinin %10’unu satıp satmayacağına karar vermek için bir anket yayınladı. Sansasyonel isim, önde gelen araba firmasında yaklaşık 193 milyon hisseye sahip. Musk’ın anketi, yazı yazılırken 2,9 milyon oy aldı ve katılımcıların %56,9’u Musk’ın satış yapmasını destekliyor. Oylama 7 saat daha açık kalacak. Takip eden bir tweet’te Tesla CEO’su anketin sonucu ne olursa olsun buna uyacağını ifade etti.

Geçtiğimiz ay Musk, gerçekleşmemiş sermaye kazançları üzerinden yıllık vergiler koyacak yeni bir teklifi sert bir şekilde eleştirdi.

“Sonunda başkalarının parası biter ve sonra sizin için gelirler.”

Demokratlar, girişimin önümüzdeki on yıl içinde hükümetin kasasına 250 milyar dolar ekleyebileceğini tahmin ediyor. Ancak Cumhuriyetçiler, henüz kazanılmamış olan paranın vergilendirilmesine karşı çıkıyorlar.

Michael Saylor’un 25 Milyar Dolarlık Teklifi

Tesla patronunun hisselerini satması halinde elinde potansiyel olarak çok para olabilme ihtimali üzerine kripto para topluluğu hemen çeşitli önerilerde bulunmaya başladı.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Tesla’yı enflasyona karşı koruyacağını savunarak Musk’ı tüm bu parayı Bitcoin’e (BTC) ayırmaya ikna etmeye çalıştı.

Geçen Aralık ayında Saylor’un Musk ile sıradan bir Twitter etkileşimi, iddiaya göre Tesla’yı 1,5 dolar değerinde Bitcoin satın almaya teşvik etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version