Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.797
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.797
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elon Musk, NFT’lerle Dalga Geçmeye Devam Ediyor

Tesla CEO’su Elon Musk ve oyun dünyasının önde gelen isimleri NFT’lerle alay etmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tesla CEO’su Elon Musk, popüler FPS oyunu DOOM II’deki yeni NFT moduna dikkat çekti. Niche Gamer’ın bildirdiği gibi, mod, oyundaki tüm düşmanları, yakın zamanda CryptoPunks’ı taban fiyatıyla geride bırakan Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT’lerin resimleriyle değiştiriyor. Oyuncuların onları öldürmek ve çılgın miktarda para kazanmak için fotoğraflarını çekmesi gerekiyor. Fotoğrafı çekilen NFT’ler ölüyor. Konsept, kripto sanatının gerçekten değersiz olduğunu çünkü herkesin ücretsiz olarak indirebileceğini savunan “sağ tıklayanlar” olarak adlandırılan NFT kötüleyicileri arasında devam eden bir şakaya atıfta bulunuyor.

Niche Gamer’da konuyla alakalı yayınlanan yazıda şu ifadeler kullanıldı:

“Para kazanmak için fotoğraf NFT’leri öldürmenize izin veren yeni bir DOOM NFT modu ortaya çıktı. Yeni DOOM NFT modu (modder Ultra Boi’den, id Tech tarafından desteklenmektedir) aslında DOOM II içindir ve oyundaki tüm düşmanları, oyun dünyasının sanat eseri olarak kabul edilen çeşitli gerçek korkunç NFT’lerle değiştirir. Ancak onları vurmak yerine fotoğraflarını çekersiniz ve ölürler ve size saçma sapan paralar verirler.”

Hatırlarsınız Kasım ayında Avustralyalı bir adam NFT’lerle ilgili tüm resimleri sağ tıkla kaydederek, Ethereum ve Solana’da ücretsiz olarak yayınlamıştı.

Bu ayın başlarında Musk, bir psikiyatristin müvekkiline halüsinasyon görüp görmediğini veya NFT’leri hayal edip etmediğini sorduğunu gösteren bir meme yayınladı.

Oyun Dünyası ve NFT’ler

Oyun topluluğu, çoğunlukla spekülasyon amacıyla kullanıldığı ve aynı zamanda internette dijital bolluk için bir tehdit oluşturduğunu savunarak NFT’ler konusunda şüpheci davranıyor. Oyun odaklı bir sohbet hizmeti olan Discord, topluluktan gelen tepkilerle karşı karşıya kaldıktan sonra Ethereum’u benimseme planlarından vazgeçmek zorunda kaldı. STALKER 2’nin Kiev merkezli geliştiricisi GSC Game World, hayranlarından çok sayıda olumsuz geri bildirim aldıktan sonra NFT planlarından vazgeçti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir