Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.315
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.315
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Elon Musk-Kadyrov Çatışmasından Bu 32 Altcoin Doğdu!

PeckShield, Elon Musk ve Ramazan Ahmetoviç Kadyrov arasındaki anlaşmazlığın ardından dolandırıcıların sadece iki gün içinde “Elona” adlı 32 altcoin oluşturduğunu açıkladı.

Elon Musk bu sefer faklı altcoin projelerine ilham oldu!

Bu haftanın başlarında, Çeçen Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ramzan Kadyrov, Elon Musk’a gücünü Vladimir Putin’e karşı ölçmemesini tavsiye etti. Kadyrov daha da ileri gitti ve ironik bir şekilde Tesla’nın CEO’sunu ‘Elona‘ diye (adının kadın versiyonu) çağırdı.

Kripto topluluğunun doğası gereği, dolandırıcılar sadece birkaç gün içinde Elona adını içeren 30’dan fazla altcoin yarattı. Dünyanın en zengin adamı Elon Musk, Rusya’ya karşı askeri çatışmasında Ukrayna’ya desteğini defalarca gösterdi. Bir noktada, Starlink’in hizmetlerini işgal edilen ülkenin nüfusuna sağladı, böylece internet erişimini sağlayabildiler.

Birkaç gün önce Elon Musk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e teke tek mücadeleye bile meydan okudu ve “Bu dövüşe hazır mısın?” diye tweet attı. Her zamanki gibi, Twitter paylaşımı dünyanın her yerinden gelen binlerce onaylayıcı yorum aldı. Aralarında Kiev belediye başkanı Vitali Klitschko ve Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov da vardı.

Ancak Çeçen Cumhuriyeti’nin lideri ve Vladimir Putin’in yakın bir müttefiki olan Ramzan Kadyrov, Musk’ı Rusya Devlet Başkanı’ndan uzak durması konusunda uyardı. Ona göre, iki kişi “tamamen farklı liglerde”. Kadyrov, Putin’in aynı zamanda bir judo ustası ve karma dövüş sanatları değil, aynı zamanda bir stratejist olduğunu savundu. Aksine Musk’ı “iş adamı ve Twitter kullanıcısı” olarak nitelendirdi. Kadyrov daha da ileri giderek Tesla’nın patronuna ‘Elona’ adını verdi. “Nazik Elona’dan olmanız gereken acımasız Elon’a dönüşmek için bu kasları pompalamanız gerekecek” dedi.

Elona altcoin’leri kripto evrenine yayılıyor

Kripto topluluğunun bazı yaratıcı üyeleri, son iki gün içinde 32 Elona adlı altcoin piyasaya sürerek sözlü çatışmayı ilgi çekici bulmuş gibi görünüyor. Blockchain güvenlik şirketi PeckShield, çoğunun dolandırıcılık olarak göründüğü konusunda uyardı ve en az 15 tanesinin “bal küpü” gibi göründüğünü ortaya koydu.

Elon Musk ile bağlantılı tokenler veya onunla ilgili şeyler kripto alanında defalarca ortaya çıktı. Coinmühendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere geçen Noel, Musk köpeğinin (Floki adlı) Noel Baba kıyafeti giydiği bir fotoğrafını yayınladı. Kısa bir süre sonra, Santa Floki Coin ortaya çıktı ve takip eden iki gün içinde %18.000’lik akıl almaz bir artış kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir