Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.295
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.295
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk Gizemli Tweet Attı! Dogecoin Ne Olacak?

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, patronu olduğu bir diğer teknoloji şirketi Starlink’in internet hizmetlerini Ukrayna’ya açtıktan sonra bazı Rus yetkililerle polemiğe girdi. Bir diğer tweet’inde ise Dogecoin (DOGE)’in geleceğini düşündüren mesajlar veriyor.

Elon Musk ‘gizemli bir şekilde’ ölürse Dogecoin (DOGE)’e ne olur?

Tesla CEO’su ve yakında Twitter’ın geçici CEO’su olacak Elon Musk, “gizemli koşullar” altında ölümü hakkında tweet attı.

Elon Musk’ın tweet’i, Rusya’nın uzay ajansı başkanı ve eski başbakan yardımcısı Dmitry Rogozin’in medya aracılığıyla milyarderi uyarmasının ardından geldi:

Elon Musk, Ukrayna’daki faşistlere askeri iletişim ekipmanı tedarikinde yer alıyor. Bunun için Elon, bir yetişkin gibi sorumlu tutulacaksın – ne kadar aptalı oynarsan oyna.

İlginç bir şekilde, tehdit SpaceX’in dünya çapında internet sağlamayı amaçlayan Starlink programıyla bağlantılı. Görünüşe göre Musk’ın Ukrayna’ya Starlink internet merkezleri sağlaması Rus yetkili tarafından pek iyi karşılanmıyor.

Elon Musk çekip giderse Doge neden umursansın?

Elon Musk, kripto paraların, özellikle Dogecoin’in sadık bir destekçisi olarak biliniyor. Açıklamaları ve ticari hamleleri kripto piyasasını birkaç kez etkiledi. En son örnek, Twitter’ı satın aldıktan sonra DOGE fiyatının fırlamasıdır . Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Twitter ve Musk etrafında dönen haberler Dogecoin fiyatını çift haneli etkilemişti.

Bir diğer noktada Elon Musk’un Twitter’ı satın almasıdır. Raporlar, 44 milyar dolarlık teklifinin henüz bu yılın sonuna kadar kesinleşmediğini söyledi. Bu süre zarfında Elon Musk’ın Twitter CEO’su olarak faaliyet göstermesi bekleniyor. Beklenmedik bir şey olduğunda, Twitter’ın yönetim kurulu maaşlarını kesmek ve sosyal medyayı bir ifade özgürlüğü işareti yapmak da dahil olmak üzere Twitter’ı değiştirmeye yönelik ayrıntılı planları durma noktasına gelebilir.

Tüm bunlar, bir pazarlama analistine göre Tesla ve SpaceX’in bir şirket olarak imajının düşebileceği gerçeğinin dışında. Ürünleri ve hisse fiyatları, diğer şeylerin yanı sıra, Steve Jobs ayrıldığında Apple’da olanlara benzer şekilde yokuş aşağı gidebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir