Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.030
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.030
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk, Charlie Munger’ın Kripto Para Eleştirisine Cevap Verdi

Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı ünlü milyarder Charlie Munger, dün kripto paralar hakkında sert yorumlarda bulundu. Tesla CEO’su Elon Musk ise Twitter üzerinden Munger’a cevap verdi.

Munger, yaptığı paylaşımda kripto paraları zührevi hastalığa benzeterek, yatırım yapmamış olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Ayrıca kripto paraların yasaklanması gerektiğini söyledi.

Munger tarafından yapılan kripto paralarla ilgili tartışmalı yorumlara Elon Musk’tan yanıt gecikmedi. Musk, Munger’a şu şekilde cevap verdi;

“2009’da Munger ile bir öğle yemeğindeydim ve o tüm masaya Tesla’nın nasıl başarısız olacağını anlattı. Beni son derece üzdü ama ona tüm bu nedenlere katıldığımı ancak nihayetinde öleceğimizi ve denemeye değer olduğunu söyledim.”

“Elon Musk’ın Şimdiye Kadarki En İyi Yanıtı”

Musk’ın azim ve kararlılık hikayesi, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da dahil olmak üzere yatırım topluluğu üyelerinden çok sayıda yorum aldı. Bazı kullanıcılar Musk’ın Munger ile tatsız etkileşimi etrafında dönen komik hikayeler paylaştı, Bazıları ise Musk’ın şimdiye kadarki en iyi yanıtı verdiğini söyledi.

Ünlü milyarder Munger, geçtiğimiz Aralık ayında Musk hakkında şunları söylemişti;

“Olduğundan daha yetenekli olduğunu düşünüyor ve bu ona yarar sağladı. Yeteneklerini abartan adamı asla küçümsemeyin. Çok büyük başarıların bazıları, aşırı özgüvenli oldukları için çok uç şeyler deneyenlerden gelir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir