Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.541
% 4.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.541
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Elon Musk Bu Altcoin’e Pik Yaptırdı: Sepete Ekleyin!

ABD’li fast food devi McDonald’s, resmi Twitter hesabından, Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul etmesi için talep yağdığını paylaşmıştı. Şimdi Elon Musk devreye giriyor ve McDonald’s’ı Dogecoin’i kabul etmeye ikna etmeye çalışıyor. Karşılıklı tweetlere paralel, piyasa genelinde hissedilen yükselişte DOGE fiyatı 24 saatlik kazancını %10’a yaklaştırdı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Elon Musk, McDonald’s’ı Dogecoin’i kabul etmeye çağırdı

McDonald’s listesine dair haberler, Tesla’nın bu ayın başında bazı ürünler için Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul edeceğini açıklamasının ardından geldi. Fast food devi, piyasa düşerken kripto topluluğunu trollemişti:

Kripto Twitter hesapları nasılsınız

McDonald’s, kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul etmesi beklenen en büyük markalardan biri. Son haftalarda Dogecoin ve Shiba Inu toplulukları tarafından köşeye bile sıkıştırıldı. Firma yoğun talep aldıklarını Twitter üzerinden paylaştı. Dogecoin kurucusu Billy Markus ile karşılıklar tweetler, mevcut piyasa düzeltmesi esnasında McDonald’s meme’lerini daha popüler hale getirdi. Diğer yandan, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele Bitcoin çöküşünde dipten satın aldıklarını paylaşırken, McDonald’s üniformasıyla kendilerini küçümseyen fotoğraflarını yayınladılar. İronik olarak topluluk, Bitcoin grafiğinin çift tepe formasyonu oluşturduğunu gördükten sonra McDonald’s logosuna benzediğini fark etti. Ardından meme’ler havada uçuştu.

Şimdi, dünyanın en büyük restoran zinciri artık meme paylaşmaktan çekinmiyor. Geçen hafta, Dogecoin kurucusu Billy Markus ile etkileşime girdi. Dogecoin sahipleri McDonald’s’a DOGE’yi kabul etmesi talep yağmuruna tuttular ve dişlerinde patates kızartması olan bir Shiba Inu köpeğinin resmini gönderdiler.

Altcoin fiyatı rakiplerinden ayrışıyor

Bugün, piyasa genelinde çift haneli kazançlar gerçekleşiyor. Bitcoin ve Ethereum dahil çoğu altcoin projesi %10’un üzerinde değerlendi, ancak satış baskısıyla %3’lük geri çekilmeler geçilmedi. Dogecoin ise aynı süreçte son 24 saatlik kazancını %10 yaklaştırıyor. Yazım sırasında 0.1399 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir