Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.452
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.452
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Elon Musk Artık Dünyanın En Zengin İnsanı Değil

Forbes’e göre Elon Musk artık dünyanın en zengin insanı değil.

Fransız modacı Bernard Arnault, Tesla CEO’sunun önüne geçmiş durumda.

Elon Musk, Artık En Zengin Değil

Fransız modacı Arnault’un serveti 185,4 milyar dolar seviyesindeyken, Musk’ın servesi ise 185,3 milyar dolar seviyesinde yer alıyor.

Hintli kömür patronu Gautam Adanı ise 134,8 milyar dolarlık servetiyle listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un serveti ise 115 milar dolar seviyesinde. Kripto paraların en sert eleştirmenlerinden birisi olan Berkshire Hathaway’in CEO’su Warren Buffet’ın kişisel serveti de 107 milyar dolar.

Musk’ın kişisel serveti, Tesla hisselerinin %57 oranında değer kaybetmesiyle birlikte büyük bir darbe aldı. TSLA, gün içerisinde %3,85 oranında değer kaybetti.

Arnault, dünyanın en büyük lüks eşya şirketi LVMH’nin CEO’su olarak görev yapıyor. Şirket Christian Dior, Sephora, Louis Vuitton, Tiffany & Co, Marc Jacobs, Stella McCartney, Loewe, Kenzo ve diğerleri gibi önde gelen markaları kontrol ediyor. Buna ilave olarak lüks saat şirketi TAG Heuer de LVMH’nin kontrolü altında yer alıyor.

Tesla ürünlerinin aksine lüks ürünler, 2022 yılında da güçlü bir talep görmeye devam etti.

Arnault, ilk olarak Mayıs 2021’de dünyanın en zengin insanı olmuştu. O dönemde Bezos ve Musk ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir