Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.486
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.486
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ellipsis Finance Nedir? EPS Coin

Ellipsis Finance, Ethereum ağının en büyük otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolü olan Curve’den çatallanarak oluşturulan bir blockchain projesidir.

Ellipsis Finance Nedir?

Ellipsis Finance, Ethereum ağının en büyük otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolü olan Curve’den çatallanarak oluşturulan bir blockchain projesidir. Curve Finance kurucusu Michael Egorov ve Jeff Majtyka tarafından Ellipsis Finance 2021 yılında kurulmuştur.

Ellipsis Finance, Binance Smart Chain blokzincirinde faaliyet gösteren sabit kripto paralar için bir swap platformudur. Curve Finance’e aşina olanlar, Ellipsis Finance’in işlevselliğini daha kolay anlayabilmektedir. Curve Finance sayesinde Elipsis Finance platformu ücretsiz işlem gerçekleştirme avantajını kullanıcılarına sunar. Ayrıca, Ellipsis platformunun ölçeklenebilirliği oldukça yüksektir. Sınır ötesi kripto para transferleri bile birkaç dakika içinde gerçekleşmektedir.

Kullanıcılar, Ellipsis Finance aracılığıyla tamamen ücretsiz bir biçimde para çekme, yatırma ve staking gibi işlemleri gerçekleştirebilmektedir. Ellipsis Finance, kullanıcıların çok düşük slippage ile farklı sabit kripto paralar arasında değiş tokuş yapmalarını sağlayan otomatik bir piyasa yapıcıdır. Örneğin, Ellipsis’e sabit bir kripto para birimi yatırıldığında, bir ”likidite sağlayıcısı” olunur ve LP token’lar alınır.

Protokol mevcut durumda, BUSD, USDC ve USDT için takas çiftlerini desteklemektedir. Ancak ilerleyen süreçte daha fazla takas çiftinin platforma dahil edileceği belirtilmiştir.

EPS Coin Nedir?

Ellipsis Finance platformunun yerel kripto para birimi, EPS Coin’dir. Platformun tokenı BEP-20 akıllı sözleşmesiyle oluşturulmuştur. EPS Coin’in arkasındaki ekip, maksimum arzını 1 milyar adet olacak şekilde sınırlandırılmıştır. EPS Coin, ağ içerisinde çeşitli borsa ve DeFi işlemleri için kullanılmaktadır.

EPS coin’in en önemli kullanım durumu staking’dir. EPS sahipleri, varlıklarını platformun stake havuzunda ya da likidite ödül havuzunda stake ederek pasif gelir elde edebilmektedir. Stake etmek, bir varlığın belirli bir vadeyle akıllı sözleşmelere kilitlenmesi anlamına gelmektedir. Bu yöntem ile varlıklarını kilitleyen kullanıcılar, vade sonunda ek token ödülleri kazanabilir.

Ellipsis’de token ödülleri stabil coin olarak verilmektedir. Bunlara ek olarak EPS sahipleri, stabil coin borsası olarak hizmet veren platforma erişebilir ve ücretsiz bir biçimde bu coinlerin ticaretini yapabilirler. EPS Coin kullanıcılarına birçok avantaj sunmaktadır. EPS coin sahipleri, platformda gerçekleştirdikleri işlemler için işlem ücreti ödemez.

EPS Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

EPS Coin, token stake edenlerin Ellipsis protokolü tarafından ücretlendirileceği bir gelir kazanma token’ıdır. Birçok borsada listelenmektedir. EPS Coin satın almak isteyen yatırımcılar, tercih ettikleri herhangi bir borsadan işlemlerini gerçekleştirebilir. EPS Coin satın alınabilecek platformlar; Binance, KuCoin, Gate.io, MEXC, Crypto.com, PancakeSwap, ApeSwap, Coin98 Exchange olarak örneklendirilebilir.

Birçok platform üzerinden işlem gerçekleştirilebilen EPS Coin satın almak için öncelikle tercih edilen bir platforma üye olunmalıdır. Üyelik ve hesap oluşturulduktan sonra kimlik doğrulama işlemleri gerçekleştirilir. Hesap işlemleri tamamlandıktan sonra alım satım sayfası üzerinden EPS Coin kolaylıkla satın alınabilir ve işlemlerde kullanılabilir. Satın alınan EPS Coin’ler saklanmak istenirse, tercih edilen cüzdanlarda güvenle saklanabilir.

Ellipsis Finance (EPS) Fiyatı

Şu anda 1 Ellipsis 0.756524 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Ellipsis 0.040664 $ dolardır.

Ellipsis fiyatı son 24 saatte 28.80% değişim ile şu anda 0.756524 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Ellipsis hacmi 14,404 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 28,568,447 $ dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir