Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.615
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.615
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elektrikli Otomobil Markası, Otomobillerini NFT’ye Çeviriyor

Türkiye pazarına giriş yapan yeni elektrikli otomobil markası SKYWELL, Ulubaşlar Grubu şirketleri arasında yer alan Ulu Motor ile sektörde bir yeniliğe imza atıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Şirketten yapılan duyuruya göre, Türkiye’ye gelmeden 100’ün üzerinde ön sipariş alan marka, sınırlı sayıdaki otomobilini NFT ile dijital sanat eserine dönüştürecek.

Türkiye’de bir ilk olacak bu işlem ile ülkede satışa sunulacak sınırlı sayıda SKYWELL ET5 koleksiyon değeri kazanacak. SKYWELL Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Hiçbir NFT birbirine benzemez ve bu benzersizlik onlara değer veriyor. NFT tıpkı insanların parmak izi gibi, her biri kendine has, kendine özel ve dünya üzerinde tek. Bu da NFT olarak satışa sunulan özel SKYWELL modellerinin her birini has bir koleksiyon parçası haline getiriyor.”

Otomobil Sektörü, NFT Teknolojisiyle Birleşiyor

Kasım ayı itibariyle SKYWELL’in yüzde yüz elektrikli modeli ET5’i Türkiye’de satışa sunmaya başlayan Ulu Motor, henüz araçlar ülke topraklarına basmadan ön satışını gerçekleştirdi. Şimdi ise NFT teknolojisi ile sektörde öncü oluyor.

Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleşecek bu işlem ile ülkede satışa sunulacak sınırlı sayıda SKYWELL ET5 eşsiz hale gelerek koleksiyon değeri kazanacak. Bu sayede değeri her geçen gün artan bir otomobil halini alacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir