Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.468
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.468
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ekonomist, Bitcoin ve Altcoin’lerde Kısa Vadede Olacakları Anlattı!

Ekonomist ve New York City Üniversitesi profesörü Bitcoin ve altcoin fiyatlarının kısa vadede daha fazla düşeceğine inanıyor. Ekonomist ve New School’da (NY) eski misafir profesör Angel Banchs, BTC ve diğer kripto para birimlerinin fiyatının kısa vadede ve uzun vadede ne olacağını anlattı. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Bitcoin daha da düşebilir

Profesör ayrıca kripto para birimlerinin ortadan kalkabileceğini de belirtti. Ekonomist, “Tahminimi netleştirmek istiyorum. Kısa vadede BTC ve kriptoların daha fazla düşeceğini, ki bu zaten olmaya başladı, orta vadede de yok olacaklarını iddia ediyorum” iddiasında bulundu. Angel Banchs, farklı üniversitelerde öğretim üyeliği yapmış. Bugün, çevrimiçi dersler verdiği ve aynı zamanda Bitcoin hakkında öğretiler verdiği finans bloguna sahip. Profesörün ekonomi ve siyasetle ilgili dersler verdiği, bazı derslerin Bitcoin ile ilgili olduğu bir blogu var. Ona göre BTC sıfıra ulaşabilir ama aynısı itibari para ile asla olmayacak. Bitcoin talebi sıfıra düşerse, fiyat da onunla birlikte gider.

Devletin önemli olduğunu ve itibari paranın yalnızca değerini korumak ve dolandırıcılık veya suçtan korumak için hükümet tarafından kontrol edilebileceğini iddia ediyor. Diğer derslerde, Bitcoin’in enflasyona karşı bir “hedge” olmadığını, çünkü dijital varlığın oynaklığı nedeniyle enflasyona karşı bir koruma görevi görmediğini savunuyor. BTC destekçileri ise Bitcoin’in herkese açık, ücretsiz, şeffaf ve sınırlı tedarikli bir dijital para birimi olduğuna inanıyor. Oynaklığına rağmen, Bitcoin zamanla değer kazandı. Bugün sadece sıradan insanlar tarafından değil, şirketler ve hükümetler tarafından da bir değer deposu olarak görülüyor. Son olarak, Bitcoin, para birimine kıyasla bir para birimi veya değer deposu olarak hala çok az kullanılmaktadır. Ancak dijital varlığın temellerini anlayanlar, özgürlük için ona daha fazla ihtiyaç duyduklarını bilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir