Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.174
% 2.83
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.174
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ekonomi ve siyaset gündemi – 28 Haziran 2022

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla düzenlenen NATO Zirvesi’ne iştirak edecek. Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto, İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile 4’lü toplantı yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Kral 6. Felipe ve Kraliçe Letizia’nın ev sahipliğinde Kraliyet Akşam Yemeği’ne katılacak. (Madrid)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı’na katılacak.(TBMM/13:30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM’den

– HDP ve MHP’nin grup toplantıları gerçekleştirilecek. (TBMM/12:45/10:45)

– Genel Kurulda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (TBMM/15:00)

– KİT Komisyonunda, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Vakıf İnşaat Restorasyon ve Ticaret AŞ’nin hesapları ele alınacak. (TBMM/14:30/16:30)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, iklimlendirme ve yenilenebilir enerji teknolojileri alanlarına yönelik düzenlenen “MCE Mostra Concegno Expocomfort” fuarının açılışına katılacak ve temaslar gerçekleştirecek. (Milano)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- NATO Zirvesi Madrid’de başlıyor.

– NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, zirveyle ilgili basına açıklamalarda bulunacak. Stoltenberg, zirve dolayısıyla düzenlenen NATO Kamu Forumu’nun açılış konuşmasını yapacak. (Madrid)

2- Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen G7 Zirvesi üçüncü günündeki çalışma toplantılarının ardından sona erecek. (Münih)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir