Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.447
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.447
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ekip Uyardı: Bu Altcoin, Büyük Saldırıyla Karşı Karşıya!

Topluluk odaklı altcoin projesi Saitama Inu (SAITAMA), yeni SaitaMask uygulamasının Pazar günkü lansmanının ardından “büyük bir bot saldırısı” ile karşı karşıya kaldığı bildirildi. Twitter’daki bir güncellemede, Saitama Inu’nun arkasındaki ekip, kayıt API’sine yapılan saldırıyı azaltmak için uygulamanın kullanımını kısıtladığını açıkladı:

API’mizde bazı aksamalara neden olan büyük bir bot saldırısı yaşadık. Saldırıyı hafifletirken şu anda kullanımı kısıtladık. Uygulama normal işletimdeyken güncelleme yapacağız.

Bazı kullanıcılar, uygulamaya bağlandıktan sonra token’lerinin çalındığını bildirdi

Uygulamanın topluluğa sunulması ve erişime açılmasının arından bazı kullanıcılar SAITAMA token’lerinin çalındığını bildirdi. Bu haber sosyal medyada hızla yayıldı ve SAITAMA’nın fiyatı son 24 saatte %10’a kadar geriledi. Böylece, token’in fiyatı son yedi gün içinde %35’in üzerinde düşüş gösterdi. SAITAMA, 16 Kasım 2021’deki ATH seviyesi olan 0.0000002777 doların %71 altında işlem görüyor.

Altcoin projesi 200 milyon dolarlık hack’lemeyle gündeme geldi

SAITAMA, Ethereum’a dayalı bir ERC-20 token’dir. ETH Blockchain, Shiba Inu gibi bir dizi topluluk tabanlı kripto para birimine ev sahipliği yapar. SaitaMask cüzdan uygulaması, topluluğuna kripto paralarını depolamak için daha verimli bir yer sağlamak amacıyla başlatıldı. Saitama, 31 Mayıs 2021’de oluşturulduğundan bu yana, bazı kullanıcılar projenin balina manipülasyonuna tabi olduğunu ve CoinMarketCap gibi platformlarda yanlış verilerin görüntülendiğini iddia ederek kripto bir dizi sorunla karşılaştı. Geçen ay, kripto borsası BitMart’tan toplam 200 milyon dolarlık bir hack’lemeyle milyonlarca dolar değerinde SAITAMA çalındı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir