Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.805
% 3.99
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.805
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Efsanevi Analistten Taze Bitcoin, LINK ve Ethereum Tahminleri!

Kripto para piyasası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yeni yorumları ardından kısa süreliğine yükselişe geçti. 40 bin dolar psikolojik direncine ulaşan Bitcoin eşliğinde, altcoin piyasası bu eğilime hafif bir yükselişle eşlik etti. Mevcut seviyelerde, gün içindeki kazanımların büyük bir bölümü iade edilirken, bazı analistler 35 bin dolar kırılmasıyla 30 bin dolar desteğinin test edileceğini düşünüyor. Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe ise Bitcoin (BTC) için mevcut fiyat seviyeleri analiz ederken Ethereum ve LINK için bakışını güncelliyor…

Bitcoin, LINK ve Ethereum analizleri

Yeni bir tweet dizisinde, kripto analisti Michaël van de Poppe, 575.000 takipçisine, Chainlink (LINK) gibi altcoin projelerinin dolar karşısında kritik destek seviyelerini koruduğunu söyledi. Poppe, aşağıdaki teknik grafiği yorumluyor:

Söylemeliyim ki, bazı dolar altcoin çiftleri bu aşamada, bu sıçramadan sonra o kadar da kötü değil. Örneğin LINK; hala (daha yüksek zaman diliminde) desteğini koruyor.

“ETH enflasyondan etkilenebilir”

Van de Poppe, önde gelen altcoin Ethereum’a (ETH) bakarak, en büyük akıllı sözleşme platformunun yeni zirvelere çıkmadan önce aylarca yatay hareket edeceğini tahmin ediyor. Van de Poppe’ye göre, Ethereum’un fiyat hareketleri enflasyondan etkilenebilir. Analist şunlarla devam ediyor:

Bunu hala Ethereum’da görüyorum. Yine de enflasyon rakamlarına verilen tepkiyle çok etkileniyor.

Van de Poppe, piyasa lideri Bitcoin (BTC) söz konusu olduğunda, BTC’nin mevcut seviyelerinden “yükselemediğini” söylüyor. Analist, Bitcoin’in yakında yeni düşüşler yaşama şansının yüksek olduğunu şöyle ifade ediyor:

Bitcoin bu senaryoyu takip etti. 46 bin doların altında boğa değilim. Bence bu düşük seviyelere ulaşma şansı oldukça önemli.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, Bitfinex borsasındaki BTC short pozisyonlarının sayısı patlama yaşadı.

Bitcoin, yazım sırasında Van de Poppe’nin 46.000 dolarlık boğa çizgisinin yaklaşık %14 altında 39 bin dolar bölgesinde işlem görüyor. Ethereum son 24 saatte sabit kalarak 2.5000 dolar bölgesinde zaman geçirirken, Chainlink (LINK) 13 dolar bölgesini korumakla meşgul.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir