Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.487
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.487
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Efsanevi Analistten BTC, DOGE, ADA, MATIC İçin Sıcak Tahminler!

Kripto analisti Michaël van de Poppe, piyasaların Bitcoin (BTC) ile başlayan zorlu bir haftanın ardından toparlandığını söylüyor. Analist, piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi dışında popüler meme coin Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) ve Polygon (MATIC) hakkında düşüncelerini de aktarıyor. İşte detaylar…

Michael van de Poppe BTC, DOGE, ADA için yükseliş öngörüyor

Piyasa değerine en büyük kripto para birimini analiz eden Poppe, BTC’nin yakında 34.000 dolar aralığına geri dönmesinin mümkün olduğunu tahmin ediyor. Analist, “Bitcoin kritik seviyeyi tuttu, ki bu harika. 29.700-30.000 doların üzerinde devam edip edemeyeceğini görmek istiyorum. Eğer devam ederse 32.700 dolar ve potansiyel olarak 34.000 dolarlık bir test mümkün,” ifadelerini kullandı. Analist, Bitcoin için bir devamın muhtemel olduğunu söylüyor, ancak ABD piyasalarındaki duruma dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor.

Van de Poppe, dikkatini haftalardır kripto piyasalarının geri kalanıyla birlikte duraksayan Dogecoin’e (DOGE) çeviriyor. Kripto para birimi analisti, köpek temalı meme coinin sonunda ortaya çıkmaya hazır olduğunu söylüyor. Analist, DOGE’un “yukarı çıkma zamanının” geldiğini aktarıyor.

Ethereum (ETH) rakibi Cardano’ya (ADA) bakıldığında, düşen altcoin’in bir sonraki desteğinden geri dönmesini bekliyor. ADA’nın 0.68 dolarda tutunamadığına ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 87 daha düşük seviyelerden işlem gördüğüne dikkat çekiyor.  Analiste göre 0.38-0.40 dolar civarındaki bir sonraki destek, piyasaların sıçradığı destek.

MATIC ve FTM yorumları ne yönde?

Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’a (MATIC) bakıldığında trader altcoin’in, BTC’nin 30.000 dolarda tutabilmesi durumunda 1 dolar aralığını test edebileceğini düşünüyor. Analist, “BTC 30.000 doları geri alırsa, MATIC önümüzdeki günlerde/haftalarda 1 doları test ederse şaşırmayın. Piyasalarda; her zaman fırsatlara sahip olacağız. Yüzde kazançlar ve olasılıklar bu noktada sınırsızdır,” ifadelerini kullanıyor.

Van de Poppe son olarak, herhangi bir dirence çarpmadan önce fiyatının neredeyse iki katına çıkabileceğini düşündüğü Fantom (FTM) protokolüne bakıyor. Analiste göre bu noktada piyasalar arasında bir rahatlama görülse de FTM için ilk dirence ulaşmadan önce 0.68 dolar muhtemel gözüküyor. Sonuç olarak birikim döneminde olduğumuzu aktaran analiste göre volatilite yüksek kalmaya devam edecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir