Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.362
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.362
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Efsanevi Analist Uyardı: Bitcoin ve Ethereum Bu Diplere Gidiyor!

Kripto traderı Michaël van de Poppe, Doğu Avrupa’daki mevcut savaşın en büyük kripto para birimleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) yeni diplere çekebileceğini söylüyor. BTC’de 38.000 dolar, ETH’de 2.000 dolara dikkat çekiliyor. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Michael van de Poppe’dan Bitcoin analizi

Yeni bir videoda analist, 165.000 YouTube abonesine Ukrayna ve Rusya arasındaki çatışmanın borsaları, enflasyon oranlarını ve ayrıca altın, Bitcoin fiyatlarını etkileyen ekonomik belirsizliklere neden olduğunu söylüyor. Poppe, bu aşamada BTC’nin fiyatında önemli ölçüde düşüş görüldüğünü, bunun sebebinin ise panik olduğunu belirtiyor. Traderların kısa vadeli ve dürtüsel davrandığını, piyasanın da bunu yansıttığını söylüyor.

Van de Poppe, mevcut düşüşün Bitcoin’in fiyatı ile gerçek değeri arasında bir boşluk yarattığını ve bunun kriptoda bullish olanlar için bir fırsat olabileceğini söylüyor. Bununla birlikte, BTC’nin hala 30.000 dolar civarında yeni bir düşük seviye görebileceğini söylüyor. BTC’nin şu anda insanların varlıktan vazgeçtiği için değer kaybı yaşadığını, ancak fiyat ve temel büyüme arasında farkın iyice açıldığına dikkat çekiyor. Michael van de Poppe, bunun “ağır fırsatlar yarattığını” söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Biraz daha düşersek ve bu bölgenin tamamını 38.000 ila 39.500 dolar arasında kaybedersek, likiditeyi kesinlikle düşük seviyenin altına alacağız. Geri dönüşü görmek istediğiniz yer burası oluyor. Bu, daha geniş bir zaman diliminde yükseliş sapması elde ettiğiniz zamandır. Ayrıca genel olarak tersine dönüşün gerçekleştiği zamandır. Şu anda piyasalar biraz daha düzeltme yapıyor.

Van de Poppe: Altcoin’ler Ethereum’dan etkileniyor

Van de Poppe, altcoin’lerin, potansiyel olarak ETH 2.000 dolara ulaşana kadar onları daha da aşağı çekebilecek yoğun satış baskısına sahip olduğunu söylüyor. Uzman, altcoin’lere bakıldığında altcoin’lerin yükselişe ilgisi olmadığının görüldüğünü savunuyor. ETH’ye bakıldığında düşük bir zirvenin yapıldığı sonucuna varılabileceğini söyleyen analiste göre ETH’de düşük seviyeler, hatta 2.000 dolar test edilebilir. Ancak, bunun düşük seviyelerden coin alma fırsatı yarattığı belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir