Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.108
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.108
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Efsanevi Analist, Düşüşte Toplanacak 5 Altcoin’i Duyurdu!

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, Cardano (ADA), Chainlink (LINK) ve diğer üç altcoin projesinin düzeltme devam ettikçe en yüksek risk-ödül oranlarından bazılarını sunduğunu söylüyor.

Analiste göre Cardano, Chainlink ve üç ek altcoin bu ay toplanabilir

Yeni bir strateji oturumunda, Michaël van de Poppe, Cardano’nun talep alanının 0,70 dolar aralığında olduğunu ve 1,00 doların üzerine çıkma potansiyeli olduğunu söyledi:

Böyle bir senaryoda 1.00 doların üzerine hareket arıyoruz. Bu olmazsa, 0,38 dolar civarında bir sonraki seviyeye bakıyorum, ancak yatırım için Cardano’ya girmek istiyorsanız bu ikisi seviyeye dikkat edin.

Merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’e bakan Van de Poppe, LINK’in şu anda uzun vadeli yatırımcılara potansiyel olarak olumlu getiriler sağlayabilecek bir konumda olduğunu söylüyor:

Portföyüme Chainlink’i dahil etmek istiyorum ve bunu buradan 7 dolara kadar biriktirmeye başlamak istiyorum. Ortalamayı 9 dolara geçerseniz LINK’in ATH’si 52 dolardır. Aşağı yönlü risk yaklaşık %30 ila %50 ise, yukarı yönlü potansiyel en az %500. Proje temelde hala iyi gidiyorsa, bunun her zaman bir artı olduğunu düşünüyorum.

Van de Poppe ayrıca, Curve Finance CRV’yi de yakından izliyor

Analiste göre, güçlü bir kırılma için yeterli yükseliş momentumu oluşturmak için CRV destek seviyesi 1,93 doları tutmalı. CRV bu seviyenin üzerinde kaldığı sürece analist şu senaryoya işaret ediyor:

1.93 doların üzerinde kaldığımız sürece, hareket etmeye devam edeceğiz gibi görünüyor ve burada yaklaşık 2.20 dolar civarında bir başka daha yüksek dip gerçekleşirse, büyük ihtimalle 3.00 doları kararız. Sonra 3.50 dolar testine bakıyoruz ve potansiyel olarak burada 6.00 doları kırmak için istekli olduğumuz bir devam var.

Sırada, SKALE (SKL) var. Van de Poppe, boğaların önemli bir fiyat alanını kurtarmayı başarması durumunda SKL’nin potansiyel olarak 5x’lik bir ralliyi ateşleyebileceğini söylüyor:

Bu bölgeye 0,10 ila 0,13 dolar arasında girersek, yatırım tezi burada birikmeye başlar, çünkü şansımız tekrar koştuğumuzda 0,30 doları alırız ve büyük olasılıkla bunları da almaya başlarız. (0,40 dolar) 0,60 dolara yeni bir koşuya odaklanıyor. Buna bakarsanız, nihai tez ve nihai görünüm size %400’lük bir koşu getirecektir.

Analistin radarındaki son altcoin: VeChain (VET). Van de Poppe, VET’nin 0,039 doların altında bir taban oluşturduğunu gördüğünü söylüyor:

Bu senaryolardan herhangi birini alıyorsak, büyük olasılıkla bir sonraki işlem bizi 0.15 veya 0.12 dolara getirecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir