Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.563
% 5.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.563
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Efsanevi Analist: Bu 3 Altcoin Büyük Rallileri Ateşleyebilir!

Popüler Twitter analistlerinden Michaal van de Poppe, Chainlink (LINK) ile başlayan üç önemli altcoin projesinin geri dönüşün eşiğinde olduğuna inanıyor. Yakın tarihli tweet’lerinde Poppe, bu kriptoların bir trend değişimine hazırlandığını söyledi. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan bakalım.

“Bu 3 altcoin ralli için trendi değiştirmeye hazır”

LINK’in fiyat davranışı endişe verici olsa da, kripto analisti 601.300 Twitter takipçisine, yakın gelecekte destek bulacağına ve rallileri tetikleyeceğine inandığını garanti ediyor.

En iyi durum değil ancak mevcut durum bu. Bu koşullarda, boğa devam etmeden önce 12.50 dolara doğru bir baskı, ardından düşüş eğilimi ve birkaç yeniden test öngörüyorum.

Yazının yazıldığı sıralarda Chainlink (LINK), gün içinde yaklaşık %7 artışla 7.02 dolardan işlem görüyor. Geçen haftadan bu yana %15’in üzerinde değer kaybetti. Analistin işaret ettiği 12.50 dolara sıçrama %64’lük kazan anlamına gelecek. Bu arada LINK, 52.88 dolar ATH fiyatından %80’den fazla değer kaybetçiş durumda.

Analist VeChain’i (VET) de yakından izliyor

Van de Poppe daha sonra kurumsal çözümlere odaklanan bir Blockchain olan VeChain’i (VET) değerlendiriyor. VET tüm zamanların en yüksek seviyesinden çok düşmüş olmasına rağmen, kripto analisti ayı piyasasının sonuna yaklaştığına inanıyor.

Bu söylemek oldukça basit. 0.045 dolar civarında destek kayboldu ve fiyat 2020’de önceki döngünün zirvesine doğru kaymaya başladı. Çok fazla direnç ve biraz yan hareket bekliyorum. Ayı piyasası sona yaklaşıyor olmalı.

Van de Poppe son olarak, yeni nesil bir video paylaşım Blockchain ağı olan Verasity’e (VRA) bakıyor. VET fiyatının önemli bir ayı piyasası yaşadığı gerçeğine rağmen, Poppe VRA’nın dönmeden önce daha düşük seviyelerini yeniden test edeceğine inanıyor.

Nihai dip 0,0035 dolar olabilir, ancak bunu piyasa yapısı belirleyecektir. Genel olarak, düşüş eğilimini yeniden test etmek için yukarı yönlü hızda 0.012 dolara doğru %40-60’lık bir artış bekliyorum.

Verasity yazım sırasında sırada 0.008221 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com olarak bu haberde tüm altcoin piyasasını etkileyen LUNA ve UST çöküşünden son gelişmelere yer verdik.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir