Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.993
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.993
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Efsanevi Analist, Bitcoin’in Göreceği Seviyeleri Sırasıyla Verdi!

Tanınmış kripto traderı, Bitcoin’in önemli kısa vadeli destek ve direnç seviyeleri hakkında tahminlerde bulunuyor. Kripto para uzmanı Michael van de Poppe, en büyük kripto para birimi 50.000 doların üzerinde bir ralli bulmaya çalışırken, Bitcoin satın almak isteyen yatırımcıların varlığın mevcut direnç ve destek seviyelerine odaklanması gerektiğini belirtti. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Bitcoin için yakın vadeli seviyeler

Bir YouTube videosunda analist Poppe, Bitcoin’in yükseliş ivmesi başlatmasının temel yönünün ve dinamiğinin son kayıplarını geri almak olduğuna dikkat çekti. BTC, 46.000 dolar destek tabanıyla 47.000 dolar seviyesinin biraz üzerinde işlem gördüğünden, Poppe varlığın kayıpları geri almak için sağlam bir temele sahip olduğunu ileri sürdü. Ancak Poppe, desteğe sahip olmasına rağmen Bitcoin’in hala daha düşük bir işlem yörüngesinde sıkışıp kaldığına inanıyor. Ünlü analist konuya dair şunları söyledi:

Hala daha düşük düşüşler yapıyoruz. Ve bu yapıdan gerçekten kurtulmak için, menzil direnci olan 51.000 doların üzerine çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla, bu seviyeyi yalnızca yüksek bir zaman diliminde kırar ve değiştirirsek, bu, trendi tersine çevirdiğimizin ve koşunun gerçekleşmesini istediğimizin nihai teyididir.

51 binden önce 48 ve 49 bini kırması lazım

51.000 doları aşmadan önce, Bitcoin’in 48.000 dolar ve 49.000 dolarlık direnç seviyelerini geçmesi gerektiğini belirtti. Poppe, iki işlem noktasını Bitcoin’in momentumu için kritik bir tetikleyici olarak nitelendirirken, bloktan ortaya çıkmanın Bitcoin’in bir sonraki yükseliş hareketinin anahtarı olduğunu savundu. Diğer taraftan, trader Bitcoin’in hala düzeltme görebileceğini ve 41,00 ila 42.000 dolar arasında bir destek seviyesi bulabileceğini düşünüyor. Bitcoin 46.700 dolarlık destek seviyesini kaybederse daha fazla düzeltmeye açık olduğuna inanıyor. İlginç bir şekilde Poppe, Bitcoin bu seviyeye düzeltme yaparsa, mükemmel bir geri dönüş için yer sunarken likiditeyi etkileyeceğinden faydalı olabileceğini öne sürüyor. Şu anda böyle bir fiyat hareketinin söz konusu olmadığını ancak dış etkiler de hesaba katılarak bir ihtimal olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz ay Bitcoin yüksek oynaklık yaşadı ve Poppe, yatırımcıların Fed‘in daralma politikalarının etkisi gibi faktörlere dikkat etmesi gerektiğini belirtiyor. Yazım zamanında, Bitcoin 47.100 dolardan işlem görüyordu ve daha önce bildirdiğimiz gibi, CoinMarketCap kripto topluluğu varlığın Ocak ayı sonuna kadar yaklaşık 52.600 dolar değerinde olacağını tahmin ediyor.

Ek olarak, %90.75 başarı oranına sahip topluluk, Bitcoin fiyatının Şubat ayına kadar durgun kalacağına inanıyor. Varlığın önümüzdeki ayın sonuna kadar 51,560 dolara düzeltilmesini bekliyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir