Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.906
% 2.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.906
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Efsanevi Analist: Bitcoin ve ETH’de Bu Hafta Bunları Bekleyin!

Ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe, bu hafta en büyük ve ikinci en büyük kripto paralar olan Bitcoin ve Ethereum’u nelerin beklediği sorusunun peşine düşüyor. Coinmuhendisi.com olarak biz de, popüler kripto stratejisti Michaël van de Poppe’nin, global kripto para piyasasının düzeltmesiyle önümüzdeki günlerde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)’u nelerin beklediği konusundaki tahminlerine bakıyoruz.

Bitcoin (BTC)’i neler bekliyor

Yeni bir strateji oturumunda konuşan popüler kripto analisti Van de Poppe, 165.000 YouTube abonesine Bitcoin (BTC)’in kısa vadede, Bitcoin (BTC)’in momentumunu belirleyebilecek önemli bir fiyat seviyesinde gezindiğini söyledi. Konu hakkında analist şöyle konuştu:

Günlük zaman dilimine bakarsak, kendimize destek bulduğumuz çok önemli bir seviye görüyoruz ve bu 41.000 dolar civarında bir alan. Bu küçük blok, teknik olarak evet ya da hayır desteği bulsak da izlemeniz gereken alandır. Önümüzdeki hafta ya da önümüzdeki haftalarda o da kaybedilecekse, tüm yapı kaybedilir. [41.000 dolar], kelimenin tam anlamıyla, başka bir 46.000 dolarlık test ile potansiyel olarak bu aralığa girmek veya tamamen altına düşmek ve daha düşük seviyeleri test etmek arasındaki engeldir.

Van de Poppe, 41.000 dolar civarında Bitcoin (BTC) satın aldığını söylüyor ancak aynı zamanda kritik destek alanı kırılırsa, 37.000 dolar veya 35.000 dolara kadar keskin bir hareket görebileceğini de vurguluyor. Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin son 24 saatte %1.20 düşüşle 41.883 dolardan işlem görüyor. Ethereum (ETH)’a gelince, Van de Poppe, Ethereum (ETH)’nin ağır direnç alanlarıyla karşı karşıya olduğunu ve bir sonraki ayağı ateşlemeden önce konsolide olacağını söylüyor. Kripto analist Michael van de Poppe şöyle diyor:

Haftalık zaman diliminde iki büyük sipariş bloğumuz olduğunu görebiliyoruz [3,100 dolar ve 4 bin dolar], çünkü direnç geliyor ve şu anda reddettiğimiz şey [3,100 dolar]. Bu durumda, Ethereum (ETH) 3.100 dolar seviyesini geri kazanmadıkça, tekrar koşmaya başlamadan önce daha uzun bir yatay hareket dönemimiz olacağını varsayıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir