Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.855
% 3.38
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.855
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Efsanevi Analist, Alacağı 5 Altcoin’i ve Giriş Seviyelerini Verdi!

Yaygın olarak takip edilen kripto para analisti Michaël van de Poppe, kripto para birimi için önemli fiyat bölgelerini vurgulayarak gözünü diktiği beş altcoin projesini açıklıyor. İşte detaylar…

Analist, altcoin yorumlarını açıkladı

Van de Poppe, Cardano (ADA) ile başlayarak, coin’le yalnızca Bitcoin ile eşleştirilmiş 0.00002690 BTC (1.08 dolar) seviyesini geri alması durumunda ilgileneceğini söyledi. Alternatif olarak, kripto analisti, Cardano’nun 0,00001931 BTC’nin (0,77 dolar) altına düşmesi durumunda alım yapabileceğini söylüyor. Daha yüksek seviyeler görülmedikçe ve yeşil bölgeye girilmedikçe ilgilenmediğini söylüyor.

Van de Poppe, Cosmos (ATOM) için de yorumlarını aktarıyor. ATOM’un 21.19 dolarlık fiyat seviyesi civarındaki aralığa düşmesi durumunda ilgisini ateşleyeceğini söylüyor. ATOM’un mevcut aralığında hala düşük ilginin olduğundan bahsediyor.

Van de Poppe’nin baktığı üçüncü kripto varlığı, akıllı sözleşme özellikli ölçeklenebilir Blockchain Harmony’nin (ONE) yerel tokenı oldu. Kripto analisti ve traderı, Bitcoin ile eşleştirildiğinde 0.00000280 BTC (0,11 dolar) fiyatına düşerse ONE’da satın alım yapılabileceğini söylüyor. ONE için hala bu seviyeleri beklediğini aktarıyor.

SKL ve EGLD’de neler görülecek?

Sıradaki, ölçeklenebilir akıllı sözleşme özellikli Blockchain Elrond’un yardımcı program tokenı EGLD oldu. Van de Poppe, EGLD’nin 199,23 dolar fiyat seviyesi civarında bir direnç bölgesinin üzerine çıkması veya 128,04 dolar fiyat seviyesine düşmesi durumunda ilgisini çekeceğini söylüyor. EGLD’nin bu aralığın dışına çıkması veya likidite için dipleri sürülmesi durumunda ilgi çekebileceğini düşünüyor.

Beş altcoin listesini tamamlayan coin, coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ethereum ölçeklendirme ağı olan SKALE’in SKL isimli yerel tokenı oldu. Van de Poppe, bir ralliden sonra SKL’nin fiyatının önemli ölçüde geri çekildiğini ve 0.1816 ile 0.1852 dolar arasında bir fiyatın kendisini ilgilendireceğini söyledi. SKL’de ağır koşu yaşandığını, şu anda bir düzeltme görüldüğünü aktarıyor. Coin ile ilgilenmeye başladığı alan olarak bu aralığa işaret ederken, bunun arkasındaki sebep olarak, bu noktalarda ağır bir düzeltme görülmesine dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir