Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.436
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.436
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Efsanevi Analist, Alacağı 4 Altcoin’i ve Giriş Seviyelerini Verdi!

Analist ve trader Michaël van de Poppe, dört altcoin için tahminlerini ve hedeflerini paylaştı. Analistin dikkat çektiği coin’ler arasında Polygon (MATIC), VeChain (VET), The Graph (GRT) ve Harmony (ONE) var. İşte detaylar…

Analist, lider altcoin rakibi MATIC ve VET için bu seviyeleri bekliyor

Analizine Ethereum (ETH) ölçekleme çözümü Polygon (MATIC) ile başlayan Van de Poppe, 500 binin üzerindeki Twitter takipçisine kripto varlığının “uzun pozisyon açılmaya yaklaştığını” söylüyor. Bitcoin (BTC) ile MATIC paritesine bakıldığında, kripto analisti ve traderı, 0.00003184 BTC seviyesinde bir MATIC satın alımını gözlediğini söylüyor. Bu sırada, Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shark Tank yıldızı milyarder isim O’Leary’nin yakın zamanlı bir röportajında MATIC’te potansiyel gördüğünü açıkladığını belirtmekte fayda var.

MATIC’in ardından Van de Poppe, tedarik zinciri yönetimine odaklı bir ağ olan VeChain (VET)’i inceliyor. Van de Poppe, Bitcoin ile paritesine bakıldığında, yükseliş farklılığı geçersiz kılınmazsa, 0.00000149 BTC seviyesinin biraz üzerinde olması takdirde VET ile ilgileneceğini söylüyor. Analist, yükseliş ayrışmasının hala geçerli olduğunu ve bu sayede yeşil bölgedeki dipten satın almak isteyeceğini aktardı. Ayrıca söz konusu bölge devam ettikçe yukarı yönlü ivmenin görülebileceğini belirtti.

The Graph (GRT) ve Harmony (ONE) için hedeflenen seviyeler hangileri?

Analist sonra Blockchain indeksleme protokolü The Graph’ı (GRT) inceleyerek, USD paritesinde önemli bir direnç seviyesinde güçlü bir ret yaşadıktan sonra GRT’nin daha da düşebileceği konusunda uyarıyor. GRT’nin sert bir şekilde ret gördüğünü, ancak tüm pazarda da durumun böyle olduğuna dikkat çekiyor. Tercihen 0.40 dolarlık bölgede daha yüksek bir dip oluşmasını görmek isteyeceğini belirterek, “Bu seviye tutmazsa düşük seviyeler için başka bir test bekliyorum,” diyor.

Van de Poppe ayrıca akıllı sözleşme özellikli Blockchain Harmony’yi (ONE) inceliyor. Analist, Bitcoin ile eşleştirildiğinde ONE daha da düşerse, ONE’da uzun bir pozisyonunu almakla ilgileneceğini söylüyor. “Long pozisyon açmadan önce biraz daha aşağı inmesi gerekiyor,” ifadelerini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir