Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.687
% 5.63
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.687
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Efsanevi Analist, 4 Altcoin Belirledi: Harika Long Fırsatı!

Yaygın olarak takip edilen kripto analisti Michaël van de Poppe, Ethereum’a rakip olarak gösterilen Polkadot (DOT) ve Near Protocol (NEAR) dahil olmak üzere dört altcoin için sırada neler olduğunu paylaşıyor. İşte detaylar…

Michael van de Poppe, Ethereum rakibi altcoin projelerine dikkat çekti

Van de Poppe, 587.800 Twitter takipçisine, birlikte çalışabilir Blockchain’i Polkadot’un yüzde 35’lik bir artışta bir şans elde etmek için acil direncini ortadan kaldırması gerektiğini söyledi. Altcoin’in grafiği için “Çok basit grafik. 20 doları kırması gerekiyor ve ardından 27 dolar görünüyor,” ifadelerini kullandı.  Yazma sırasında, Polkadot (DOT), yüzde 3.3’lük bir yükseliş ile 17.85 dolardan el değiştiriyor.

Sırada, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olan Near Protocol (NEAR) var. Van de Poppe’a göre NEAR, 17.70 dolar ve 20 dolarlık dirençlerle 13 dolar civarında destek kurmakta.  13 dolar civarında “long pozisyon açmakla” hala ilgilendiğini aktarıyor. NEAR, yazım sırasında yüzde 7.1’lik yükseliş ile 14.74 dolar seviyelerinde.

VET ve GMT için sırada neler var?

Traderın listesindeki bir diğer kripto para, şirketlerin tedarik zincirlerini optimize etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu olan VeChain (VET). Van de Poppe, VET için iki yükseliş senaryosuna baktığını söyledi. 0.058 doların yukarı yönlü devam için ve long pozisyon açmak için iyi olabileceğini belirtirken test edilebilecek desteğin bir sonraki seviyesi olarak 0.50 dolara dikkat çekti.

Analistin radarındaki son token, kullanıcıları NFT spor ayakkabılarla donatan ve onları gerçek dünyada attıkları adımlar için ödüllendiren bir yaşam tarzı tokenı olan STEPN (GMT). Van de Poppe’a göre, ağır bir düzeltme hareketinden kaçınmak için GMT 3.20 doların üzerinde kalmalıdır. Analist, “GMT devam etmeye hazır görünüyor, ancak 3.20 dolarlık bölgede bazı işlemlerin peşinde olacağım. Kaybedilirse, düşüşün oldukça ağır olabileceğini düşünüyorum, bu yüzden long için 3.20 dolarlık bölgeyi hedefliyor olacağım,” ifadelerini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir