Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.388
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.388
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Efsane Geliştirici Gidiyor: Bu 3 Altcoin Çakıldı!

Tanınan DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje, sektörden ayrıldı. Yearn.Finance ve Keep3r geliştiricisi Andre Nell, efsane gelişicinin ayrılık haberini Twitter’dan paylaştı. Kararın sosyal medyada yayılmasıyla geliştiricilerin ilişkili olduğu 3 altcoin projesi kısa sürede düşüşe geçti. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

https://twitter.com/AntonNellCrypto/status/1500405473337565191

Andre Cronje ayrıldı, bu 3 altcoin çöktü

Gün içindeki duyuruda Andre Cronje, 3 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere toplam 25 merkezi olmayan finansal uygulamanın (dapp) kapatılacağını bildirdi. Terk edilen girişimler arasında Yearn.Finance, Keep3r Network, Solidly ve daha fazla protokol yer alıyor. Duyuruyu takiben, YFI fiyatı yaklaşık %13 düştü, ancak o zamandan beri kayıplarının bir kısmını geri aldı.

Fantom (FTM) protokolünün toplam kilitli değeri (TVL), 3 Mart’tan bu yana Cronje’nin ayrılışıyla bağlantılı olduğu düşünülen 3,35 milyar dolar azaldı. Son 24 saatte Fantom (FTM) da aynı şekilde değerinin %13’ünden fazlasını kaybetti.

Ayrılık haberleri eşliğinde en büyük kayıp Solidly (SOLID) oldu. Projenin çalışmaya devam edeceği gerçeğine rağmen, SOLID sadece bir saat içinde yaklaşık %70 değer kaybetti.

Ayrılık hakkında diğer gelişicilerin ve projelerin açıklamaları

Cronje’nin istifası ilk olarak Cumartesi günü Twitter’da, LinkedIn sayfasını güncelleyerek artık Fantom Vakfı, Yearn.Finance veya Ethereum tarafından istihdam edilmediğini bildirdiğinde anlaşıldı. Cronje, Ocak ayında “DeFi’de İnşa Etmek Berbat” başlıklı bir blog makalesi yayınladı. Andre Nell, Cronje’nin istifa etme konusunda oldukça ciddi olduğunu söylüyor:

Önceki “inşa etmek berbat” öfke çıkışlarından farklı olarak, bu bir projeyi yayınlamaktan alınan nefrete verilen ani bir tepki değil, bir süredir gelmekte olan bir karardır.

Fantom’un konuyla ilgili açıklamaları şunlar oldu:

Andre’nin kripto için yaptığı her şeyi takdir etmemize rağmen, Fantom tek kişilik bir şov değil ve hiçbir zaman olmadı… Fantom, işbirlikçiliği nedeniyle dünyanın en popüler ve sevilen DeFi ağlarından biri. Her gün yüzlerce mühendis Fantom üzerinde çalışıyor ve 100.000’den fazla benzersiz adres onu kullanıyor. Andre, yaygın varsayımın aksine Fantom’da çekirdek geliştirici değildi… Andre’nin seçiminin Fantom’un ilerlemesi üzerinde hiçbir etkisi olmayacak. Büyük şeyler planlandığı gibi yolda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir