Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.525
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.525
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Efsane Analist, Ralli Yapacak 6 Altcoin Belirledi: Aldım!

Yaygın olarak takip edilen bir Bitcoin ve altcoin stratejisti olan Michael van de Poppe, çeşitli kripto para projeleri için yorumlarını paylaştı. Olumsuz sayılabilecek bir piyasanın ortasında en iyi altcoin seçimlerini açıkladı.  İşte detaylar…

Michael van de Poppe, altcoin tercihlerini paylaştı

Michaël van de Poppe, Twitter’da, bazı altcoin’lerin büyük rallilere hazırlandığını söyledi. Bu coin’ler Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM) ve Polygon’dur (MATIC). Analist, yaklaşık 245 bin dolar karşılığında 1.1 milyon FTM satın aldığına dikkat çekti. Yani, ortalama 0.21-0.22 dolardan portföyüne ekleme yaptı. Öte yandan; ETH, ADA, MATIC ve AVAX’ta toplam 650.000 dolarlık uzun pozisyonu olduğunu aktardı. Analist, bu uzun pozisyonlarda yüzde 30-150 kâr elde edip satış gerçekleştireceğine emin gibi görünüyor.

Öte yandan Van de Poppe, Fantom 0.175 doların altına düşerse FTM pozisyonundan çıkacağını söyledi. Yazma sırasında, FTM son 24 saatte yüzde 10’un üzerinde bir yükseliş ile 0.2422 dolardan işlem görüyor. Yani, Van de Poppe’un dikkat çektiği 0.175 doların üzerinde. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Fantom, Ethereum’a alternatif olarak oluşturulan dApp’ler ve dijital varlıklar için açık kaynaklı, merkeziyetsiz bir akıllı sözleşme platformudur.

Analist, kripto alanında boğa görünümünü koruyor

Kripto stratejisti ayrıca, altcoinlerde neden yükselişe geçtiğini göstermek için makine öğrenimi, yapay zeka ve Blockchain gibi teknolojileri bir araya getirmeyi amaçlayan bir platform olan Fetch.ai (FET) grafiğini de paylaşıyor. Analist, FET için paylaştığı grafiğin, genel olarak altcoin’ler hakkındaki görüşünü özetlediğini aktarıyor.   2017’de kurulan ve Mart 2019’da Binance’de IEO aracılığıyla başlatılan Fetch.AI, kripto ekonomisine sahip açık, izinsiz, merkezi olmayan bir makine öğrenimi ağı oluşturan bir yapay zeka (AI) laboratuvarıdır.

Ethereum’a bakan Van de Poppe, 1.000 doların altında ETH ticaretinin boğalar için büyük bir fırsat olduğunu söylüyor. Van de Poppe, “Üç haneli Ethereum, aynı zamanda bir ömür boyu şans” ifadelerini kullanıyor.  Yazma sırasında, Ethereum, son 24 saatte yüzde 11.2’lik bir yükseliş ile 1.071 dolardan işlem görüyor. En büyük altcoin olan ETH’nin son 7 gündeki değişimi, yüzde 26.1’lik bir kayıp olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca, geçtiğimiz gün bir başka geri çekilme yaşanmasına rağmen kriptoda yükselişe devam ettiğini söylüyor. “Hafta sonu hareketlerinin genellikle sahte” olduğunu belirtiyor. Gerçekten de BTC, hafta sonu 20.000 doların ve hatta 19.000 doların altına inse de, yazım sırasında 20.000 doların üzerinde toparlanmış gözüküyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir