Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.512
% 3.88
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.512
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Efinity Nedir? EFI Coin Ne İşe Yarar?

Efinity, dünyanın ilk zincirler arası NFT platformudur. Enjin tarafından geliştirilen çevre dostu, ölçeklenebilir ve hızlı bir blok zinciri çözümüdür. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Efinity nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Efinity nedir? Ne işe yarar?

Efinity şu anda NFT’lerin bir blok zincirinden diğerine hız ve göreceli kolaylıkla transferini sağlayan ölçeklenebilir bir zincirler arası ağ geliştiriyor. Mevcut NFT yaratıcıları, yüksek ücretler, düşük işlem hızları ve çeşitli platformlar arasında birlikte çalışabilirlik eksikliği ile sınırlıdır. Efinity bu sorunları çözmeyi amaçlamaktadır.

EFI coin nedir?

EFI coin Efinity’in yerel tokenidir. Efinity Token, Enjin tarafından geliştirilmiştir ancak Polkadot üzerine kurulmuştur. Token, zincirler arası metaverselere hizmet etmek için inşa edilmiştir. Sanatçıların 2.200’e kadar token basmasını kolaylaştırabilmekte. Efinity tokeni, Polkadot tarafından desteklenen NFT basımı için bir ağ geçidi görevi görür. EFI, ücret delegasyonunu, akıllı sözleşmeleri, işçiliği, anında takasları ve fiyat keşfini kanalize eden deflasyonist tokendir.

Efinity nasıl çalışır?

Polkadot ekosisteminde, Efinity blok zinciri bir parachain işlevi görecektir. Bu, Efinity’nin Polkadot’un ara bağlantı teknolojisi sayesinde birbiriyle iletişim kurabilen yüz blok zincirinden biri olacak. Diğer parachain geliştiricilerinin, diğer blok zincirlerinde de çalışacaklarını bilerek Efinity NFT’lerini ekosistemlerine dahil etmelerine izin vereceği anlamına gelmekte. Enjin ayrıca Ethereum için geliştirdikleri ERC-1155 tokenleriyle bir paratoken geliştirmekte. EFI, gerçekte, ilk paratoken olacaktır. Altı saniyelik bir onay süresiyle, Efinity blok zinciri saniyede yaklaşık 700 işlemi işleyebilmekte. Efinity, tüm değiştirilebilen ve değiştirilemez tokenler için merkezi bir nokta olarak hizmet edecektir. Önde gelen ERC-721, ERC-1155 ve ERC-20 standartları gibidir. Bu diğer zincirlerden gelen tokenler, paratoken standardı tarafından kabul edilmekte.

Artan sayıda işlemi çekerek ağ etkileri üretecek. NFT’lerin fiyatlandırılmasını ve değişimini sağlama sorununu aşan ağ kaçınılmaz olarak ivme kazanacak.

Bir teklif almak için tokenlerin satış için reklamının yapılmasına veya hatta ağda bulunmasına gerek yoktur. Gerçekte, kullanıcılar, diğer kullanıcıların tamamlayabileceği işlemleri başlatarak teklif siparişleri veya talep siparişleri başlatarak ve ağ kullanımını artırarak ödüllendirilebilmekte.

Kullanıcıları işlemlere başlamaya teşvik eden bu yöntem, alıcıları ve satıcıları otomatik olarak ağa katılmaya ve ağ etkileri üretmeye teşvik edecektir. Oyunlar gibi diğer platformlar içinde aktarımlara izin veren veya NFT pazarları olarak hizmet veren üçüncü taraf uygulamaların bu yeteneği genişletmesi beklenmekte.

Efinity nedir? EFI coin nasıl alınır?

Efinity şu anda çok sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Ayrıca projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Efinity’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: OKX, Bitget, MEXC, BingX,. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir