Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.886
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.886
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Edward Snowden, Shiba Inu’ya Karşı Uyarılarda Bulundu

Edward Snowden, Shiba Inu’nun sizi zengin etme olasılığının düşük olduğunu iddia ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto para topluluğu tarafından yakından takip edilen Edward Snowden, Shiba Inu hakkında alarm veren eleştirmenler arasına katıldı.

Ulusal Güvenlik Ajansı danışmanı attığı bir tweet ile takipçilerini zor kazanılan paralarını bir “köpek parası klonuna” yatırmamaları konusunda uyardı:

“Dogecoin katili”, çarpıcı kazanımlarıyla muazzam miktarda ses getirdi. Meme kripto para birimi bu ay %826 artışla piyasa değerine göre en büyük 10 kripto para biriminden biri oldu. Bu haftanın başlarında Shiba Inu, Dogecoin’in üstünlüğüne meydan okudu ve birçok insanın ilgisini çekti.

8000 dolar değerindeki Shiba Inu’yu 5,7 milyar dolara çeviren biri hakkında hayranlık uyandıran bir hikaye, dünyanın dört bir yanında ana akım medya tarafından anlatıldı. Bu da birçok insanın SHIB satın almasına neden olmuş olabilir. Bu anlamda da birçok kişi meme kripto paraları konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Yakın tarihli bir tweet’te Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Shiba Inu’yu Tesla ile karşılaştırdı ve her ikisinin de “yeni müritleri emen” topluluklar tarafından yönlendirildiğini iddia etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir