Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.160
% 3.77
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.160
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Edward Snowden, SHIB yatırımcılarını temkinli olmaya çağırıyor

Shiba Inu, %1000’in üzerinde güçlü kazanımlar yakaladığı Ekim ayı boyunca kripto topluluğu tarafından çok konuşuldu. Edward Snowden, yatırımcılar için büyük kayıplara neden olabileceğini belirterek Shiba Inu konusunda uyardu. Snowden bir tweet’te, Shiba Inu’nun bir “Dogecoin klonu” olduğunu ve yüksek riskli bir yatırım olduğunu belirtti.

Edward Snowden, SHIB yatırımcılarını uyardı

Snowden ayrıca Shiba Inu’ya “Çöp” diyerek insanların piyango bileti almak yerine Shiba Inu’ya yatırmasının sorun olmadığını, ancak kira paralarını yatırmamaları gerektiğini açıkladı.

Snowden, kripto para birimlerine karşı sert duruşuna rağmen, Bitcoin’in büyük bir destekçisi olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin’e olan desteğinin yeni yeni başladığını hatırlatalım.

Geçen ayın başlarında Snowden, Çin yasağının artık pek etkileyemeyeceği için Bitcoin’in istikrara kavuştuğunu belirtmişti. Eylül ayının sonuna doğru Çin, kripto para birimleri üzerine başka bir yasak daha duyurdu, ancak BTC beklentinin aksine tepki vererek rekora ilerledi.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir