Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.670
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.670
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Düşen Piyasada Roketledi: Pirate Chain (ARRR) Nedir?

Gizlilik odaklı bir altcoin, kripto piyasası durgun kalırken büyük bir hamle yaptı. Pirate Chain (ARRR) isimli altcoin önemli bir duyurunun ardından sert yükseldi. Peki Pirate Chain (ARRR) nedir?

Düşen piyasada yeşillenen Pirate Chain (ARRR) nedir?

Bu haftanın en sıcak altcoin’lerinden biri, ağdaki diğer kullanıcıların faaliyetleri tarafından tehlikeye atılamayan bir gizlilik protokolü kullanan bir proje olan Pirate Chain (ARRR) oldu. Blockchain, “son derece anonim ve özel işlemler” için eşler arası işlemleri ifşa etmekten korumak için zero-knowledge (sıfır bilgi (ZK)) snarklarına güveniyor.

Gizlilik odaklı en popüler internet tarayıcısı olan TOR ağı da Pirate Chain tarafından desteklenmektedir. Proje ayrıca çevrimiçi mağazalar için e-ticaret entegrasyon araçlarına da sahip. Pirate Chain projesi, ekstra güvenlik için Blockchain’in bir yedeğini Litecoin (LTC) zincirine ekledi. Projeye göre, Pirate Chain mimarisi altında, düşman bir grubun bir Blockchain’in hash rate’ının %50’sinden fazlasını ele geçirdiği zaman olan %51 saldırısı teorik olarak imkansızdır. Pirate Chain konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

Pirate Chain’i oluşturan geliştiriciler, protokolün en iyi kullanımının yalnızca özel gönderimler gerektiren bir zincir olduğuna inanıyor. Gecikmeli Çalışma Kanıtı (dPoW), ARRR zincirinin bir yedeğini Litecoin Blockchain’e ekleyerek Pirate’nin Blockchain’ini çift harcamalara ve %51 saldırılarına karşı korur. %51 saldırısı kapsamında Pirate Chain’a saldırmak için, önce %51’lik Litecoin’e saldırmanız gerekir. Bu, çifte harcamaları ve düşmanca ele geçirmeleri tamamen imkansız değilse bile neredeyse imkansız hale getiriyor.

Pirate Chain’in yerel tokeni olan ARRR fiyatı fırladı!

Pirate Chain’in yerel tokeni olan ARRR, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve çoğu büyük kripto paranın geçen hafta durgun kaldığı piyasa ortamına meydan okudu. ARRR, yaklaşık %120’lik bir artışa işaret ederek, 1.56 dolara kadar yükseldi. Bu makalede Pirate Chain (ARRR) nedir? sorusuna sizlerle birlikte yanıt aradık. Bu makale sadece bilgilendirici amaçla kaleme alınmıştır. Bu nedenle herhangi bir yatırım kararınıza referans gösterilemez! Pirate Chain (ARRR)’e ve diğer kripto paralara kendi detaylı araştırmanızı yapmadan kesinlikle yatırım yapmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir