Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.500
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.500
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Düşen Piyasada Balinalar, Ethereum ve Bu 6 Altcoin’i Satıyor!

Bitcoin (BTC) fiyatı, volatilite 36.000 dolarda kısa bir süre soğuduktan sonra 35 bin doların altına düştü. Ethereum, Cardano, Solana, XRP ve Avalanche %5’ten fazla değer kaybederken, Terra (LUNA) fiyatı son 24 saat içinde neredeyse %20 silindi.

Altcoin piyasası düşerken balinalar bu coin/token’leri elden çıkartıyor

WhaleStats tarafından sağlanan ağıdaki tabloda, en büyük 100 Ethereum balinasının son 24 saat içinde en çok sattığı altcoin projeleri görülüyor. USDT, UST ve USDP gibi stablecoin devleri, balinaların dalgalı fiyat hareketlerinden kaçınmak için tercih ettiği güvenli limanlar. İlginç bir şekilde, piyasa değerine göre en büyük 44.kripto para birimi olan The Sandbox (SAND), bugün kısa sürede 1,5 bin doları aşan satışla listenin dördüncü ismi. coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, ETH balinaları zaman zaman SAND token’i en çok satın alınanalar listesinin ilk sırasına çıkarabiliyor.

Listenin genel görünümüne baktığımızda, oldukça küçük işlem hacimliyle 3.sırada yer alan UST ile birlikte ZRX ve CRV ile son sıralarda yer alıyor.

  1. Tether (USDT)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Wrapped UST Token (UST)
  4. The Sandbox (SAND)
  5. ZRX (ZRX)
  6. Curve DAO Token (CRV)
  7. Pax Dollar (USDP)

WhaleStats verilerine göre Ethereum balinaları sessizce bu altcoin’leri biriktiriyor

Ethereum balinaları, ETH ve genel kripto piyasaları sallanırken birkaç altcoin’de birikime geçiyor. WhaleStats’tan elde edilen verilere göre, Bored Ape Yacht Club topluluğunun üyelerine airdrop olarak dağıtılan bir token olan Apecoin (APE), yazının yazıldığı sırada en büyük Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan altcoin.

Ayrıca balinaların dikkatini çeken, sıfır bilgi kanıtlarını kullanarak merkezi olmayan borsalar oluşturmaya izin veren Ethereum tabanlı bir token olan Loopring (LRC). Balina izleme hizmetine göre, ilk 100 listesindeki ortalama Ethereum balinası, 26.669 dolar değerinde ortalama 37.880 LRC token miktarına sahip. Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan altıncı altcoin, geleneksel uygulama programlama ara yüzlerini (API’ler) Blockchain dünyasına bağlamayı amaçlayan API3 projesinin yerel kripto para birimi olan API3.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir