Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.541
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.541
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dünyanın İlk İnteraktif NFT Sergisi, Miami Beach Art Basel’de Düzenlenecek

Miami Beach Art Basel’de dünyanın ilk interaktif NFT sergisi düzenlenecek. Sergi, ünlü yapay zeka sanatçısı Mario Klingemann önderliğinde gerçekleşecek. Eserler, Tezos (XTZ) blok zinciri tabanlı oluşturulacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ünlü sanatçı Mario Klingemann’ın sergi alanına gömülü bir şekilde tasarladığı algoritma sayesinde sergiye gelen ziyaretçiler kendi otoportrelerini blockchain teknolojisinde oluşturabilecekler ve bunu NFT olarak basabilecekler.

2-4 Aralık arasında düzenlenecek sergide, hem NFT’ler hem de sanat dünyasının yeni dinamikleri hakkında farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Ayrıca, sergide Helena Sarin, Matt DesLauriers, Sutu (Stuart Campbell) ve Iskra Velitchkova gibi NFT sanat alanın önde gelen isimlerinin eserlerinden oluşan bir koleksiyonda yer alacak.

Klingemann konuyla ilgili şunları söyledi;

“Miami Beach’teki Art Basel’deki Tezos NFT deneyiminin bir parçası olmak benim için bir onurdur. Bu interaktif sergi, teknoloji ve insan yaratıcılığının etkileşimini ve üretimsel sanat sürecinin bir parçası olarak insan ile makine arasındaki çizgilerin nereye aktığını inceliyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir