Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.956
% 3.69
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.956
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES’te Blockchain ve Metaverse teknolojileri yer alacak

Blockchain, Metaverse ve NFT teknolojileri; Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Şovu (CES) etkinliğinde boy gösterecek.

Kripto para ve NFT şirketlerinin elektronik cihaz ve TV üreticilerine yeni özellikler sunacağı, 2 bin 200’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapacak bu yılki etkinlik, 5-7 Ocak arasında gerçekleşiyor.

Blockchain sektörü açısından bakıldığında, kripto para kategorisi altında gruplanan katılımcılar arasında türev ve NFT borsası FTX, NFT Software ve donanım geliştiricileri Atomic Form’un yanı sıra NFT platformu Blockparty de yer alıyor.

Etkinliğin açılış konuşmalarında Filecoin kurucu direktörü Clara Tsao, Celsius Network büyüme ve ürün sorumlusu Tushar Nadkami, Coinbase baş politika sorumlusu Faryar Shirzad ile Art Blocks Inc kurucusu ve CEO’su Erick Calderon gibi kripto para figürleri yer alacak.

Decrypting Crypto isimli panelin açıklamasında, “Stablecoin’ler gerçekten stabil mi? Geleneksel bankalar kriptoyu nasıl benimsiyor? Şirketim kripto ödemelerini kabul etmeli mi?” ifadeleri yer alıyor. Kadroda Nadkami, Tsao, Transform Ventures CEO’su Michael Terpin ve Blockchain Association yönetici direktörü Kristin Smith de bulunuyor.

Konferans organizatörü Tüketici Teknolojileri Derneğine (CTA) göre, birçok üst düzey marka etkinlikte Metaverse teknolojisindeki “donanım, yazılım, blockchain ve kripto para” gibi gelişmeleri tanıtmak için kullanacak.

Samsung’un CES planları arasında, yeni akıllı TV’ler için NFT platformunun duyurulması yer alıyor. Blockchain çalışmalarını hızlandıran şirket hakkında CTA yöneticisi Brian Comiskey, The Australian’a şunları söyledi:

“İnternet tabanlı ekonomi ve teknoloji çözümleri konusunda ilk akla gelen isim olmaya çalışıyorlar.” diye ekledi.

Comiskey, ana akım firmaların ilgisinden bahsederken kripto para, Blockchain ve NFT’ler hakkında yükseliş beklentilerini dillendirdi. Metaverse ile birlikte yükselecek olan konular arasında “ödemelerin evrimi ve ticaretin dönüşümü” vurgusunu yaptı.

Bu makale ilk olarak ilkbitcoin’de yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir