Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.229
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.229
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Katy Perry’nin NFT Koleksiyonu Bu Gece Yayınlanıyor

Popun süper starlarından Katy Perry, Theta Network ile işbirliği içinde, dünya çapındaki hayranları için ilk NFT koleksiyonunu bu gece ThetaDrop’ta piyasaya sürüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bu dijital koleksiyon ürünlerinden ilki, 29 Aralık’ta başlayacak Resorts World Las Vegas otelinde yaklaşmakta olan “Play” ihtisasına hazırlık olarak Katy’nin “The Roar Paketi: İleriye Dönerken Geriye Bakmak” başlıklı kişisel eserini içeriyor.

Bu lansman etkinliğini kutlamak isteyen Katy Perry, 2015 yılında dünya çapında izlenen performansındaki ikonik “Golden Lion”ın kendisini açık artırmaya çıkarıyor. Bilindiği üzere Katy Perry bu performansını dev bir altın aslanın üzerinde stadyuma girerek açtı. Katy, bu sırada popüler şarkısı “Roar”ı seslendiriyordu. Hayranlar, bu ikonik fiziksel öğenin 1:1 NFT’sine, Katy’nin kendisine biraz daha fazla motivasyon sağlayan sahne arkası görüntülerine ve Theta ortaklığını anan dijital koleksiyon NFT’lerine sınırlı sayıda teklif verme şansına sahip olacaklar.

NFT’ler ayrıca Katy Perry hayranlarına ürün, nostalji mağazasına erişim, gösterilerine sahne arkası erişimi ve Vegas’taki evinde buluşma gibi bazı şansları da sağlayacak. Perry, konuyla alakalı şu ifadeleri kullanmıştı:

“Las Vegas’tan başlayarak bazı kişisel kahramanlarımın ayak izlerini takip ediyorum, ama elbette her zaman biraz farklı yaklaşıyoruz. Diğerlerinden farklı olarak, hayranlar gösterinin bir bölümüne ve müzikal hikayeme Theta NFT’ler biçiminde sahip olma fırsatına sahip olacaklar. Müzayede yaptığımız anlar benim için özellikle önemli. Bir sanatçı olarak her zaman geleceğe göz kulak olmaya çalıştım, bu yüzden şimdi ona adım atıyormuşuz gibi hissediyorum. NFT konsepti yeni ve heyecan verici, bu yüzden hayranlarımı heyecanlandırıyorum ve bu yeni dünyayı erken benimseyenlerim. Dijital NFT’lere ek olarak, bu müzayedeler aynı zamanda somut koleksiyonlar elde etme fırsatını da içerecek.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir