Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.980
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.980
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dünyaca Ünlü Marka, Bu Altcoin ile El Sıkıştı: Fiyat Sıçradı!

Ünlü giyim markası Gap, sanatçı Brandon Sines ile Tezos‘ta NFT koleksiyonunu başlattı. Gap, yarından itibaren NFT koleksiyonu kapsamında sınırlı sayıda dijital kapüşonlu sweatshirt satmaya başlayacak. Bu gelişme üzerine popüler altcoin projesi Tezos’un fiyatında yaklaşık % 5 civarında bir zıplama oldu. Yazım sırasında coin 4.36 dolardan işlem görmekteydi. Detaylar coinmuhendisi.com‘da.

Popüler altcoin Tezos’un fiyatı fırladı

Dünya çapında bir giyim markası olan The Gap, kısa süre önce Tezos aracılığıyla ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Koleksiyon, yaratıcılar için “oyunlaştırılmış bir dijital deneyim” sunuyor ve müşterilerin dijital olarak koleksiyonluk bir Gap kapüşonlusuna sahip olmalarını sağlıyor. Giyim markası, NFT projesini Çarşamba günü kendi sitesinden yaptığı açıklamada duyurdu. Yeni koleksiyonların, Frank Ape NFT’lerini yaratan sanatçı Brandon Sines ile ortaklaşa tasarlandığı bildirildi. Sines, “Gap ile olan bu ortaklıkla, yaratıcı döngü tam bir döngüye girdi, çünkü Frank Ape’in güzel mesajlarını tarihteki en klasik markalardan biriyle işbirliği yaparken ifade etmeme izin veriyor” dedi.

Kapüşonlular koleksiyonu dört nadirlik seviyesinde sunulacak: Yaygın, Nadir, Destansı ve Türünün Tek Örneği. Ortak NFT’ler 13 Ocak 09:00’dan 15 Ocak 08:59’a kadar mevcut olacak. Her biri 2 Tezos tokenine satılacak. Gap, hisse ispatı konsensüs mekanizması nedeniyle kendisini daha enerji verimli olarak pazarlayan Tezos aracılığıyla koleksiyonunu piyasaya sürdü. Enerji endişelerinin, NFT’ler ve çeşitli alt toplulukların sorun çıkardığı daha geniş kripto alanı için kötü PR olduğu biliniyor. Gap’in Dijital ve Teknolojiden Sorumlu Başkanı John Strain, şunları söyledi: “Daha gezegen dostu bir blockchain teknolojisinin bizim için kilidini açabileceği olanaklar ve müşterilerimizle bağlantı kurmamızı sağlayacak tüm yeni yollar konusunda heyecanlıyız.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir