Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.959
% 5.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.959
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dünya Ekonomik Forumu, Shiba Inu İddiasını Reddetti

Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Shiba Inu ile metaverse üzerine çalışılacağı iddiasını reddetti.

WEF, Shiba Inu’nun organizatörleriyle keşif maksadıyla bir görüşme yaptıklarını doğrulamasına rağmen, onlara bir davet göndermediklerini ifade etti.

Dünya Ekonomik Forumu, Shiba Inu ile Anlaşma Yapmış Değil

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, 22 Kasım’da Twitter üzerinden WEF’in daveti ile ilgili bir anketi takipçilerine sundu. Katılımcıların %62.3’ü Shiba Inu’nun WEF’in teklifini kabul etmesi gerektiği yönünde oy kullandı. Ancak bazı takipçiler, böyle bir iş birliğinin topluluğun merkeziyetsiz yapısına tersi düşeceğini belirtti.

WEF’in geçtiğimiz Mayıs ayında Davos’ta başlatılan metaverse girişimi, misyonunu açık kapsayıcı bir metaverse inşa etmek olarak tanımlıyor. Oluşum bugüne kadar Meta, Decentraland, Animoca Brands, Polygon ve Somnium Space’in de aralarında bulunduğu 100’den fazla şirketle ortaklık kurdu.

WEF, şimdilik Shiba Inu ile çalışmayı planlamıyor. Shiba Inu, kripto para sektörünün oldukça iyi günler geçirdiği bir dönemde “Dogecoin katili” mottosuyla piyasaya sürüldü ve kendisine Shib Army adını veren sadık bir takipçi kitlesi elde etti.

Ekip, o dönemden beri ekosistemini geliştirmeyi sürdürdü. Bu yılın başlarında da SHIB: The Metaverse adlı bir metaverse platformunun inşa edilmesi için düğmeye basıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir