Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.136
% 1.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.136
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dünya Devlerinden Biri, Bu NFT Coin’i Seçti: Ortaklık Yaptı!

Futbol kulübü Manchester City, dört setlik dijital bir koleksiyon başlatmak için NFT pazaryeri ve coin projesi Quidd (QUIDD) ile işbirliği yaptı.  İşte detaylar…

Manchester City, NFT coin ile ortaklık kuruyor

NFT ve futbolseverler sadece 3D oyuncu kartlarını değil, aynı zamanda kulübün tarihindeki anları öne çıkaran benzersiz kart setlerini de keşfedecekler. Son derece sınırlı bir kart seti Quidd sezonunu kapatacak. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Quidd, tanınmış Animoca Markasının bir yan kuruluşudur. Wax Blockchain’deki birkaç önde gelen NFT pazarından biridir ve zaten Disney ve HBO gibi ünlü isimlerle çalışmışlardır. 3D dijital spor kartları serisinin yer aldığı koleksiyon ile birlikte taraftarlar ilk kez kulüple tamamen etkileşime girecek.  Koleksiyon, sezon sonu boyunca dört NFT lansmanını içeriyor.

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin çoğu, kripto ve NFT alanına dahil olmak için hızlı davrandı. FC Porto, geçen yıl hayran tokenlarını piyasaya sürmek için Binance ile ortaklık kurdu. Barselona, ​​Metaverse ve NFT projesinin ek olasılığı ile kripto para birimini geliştirme planlarını açıkladı. Quidd İçerik Başkan Yardımcısı Sam Barberie ortaklığa yönelik açıklamalarında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

City ile çalışma fırsatı, bizi hemen tamamen yeni bir şey yapmaya zorladı. Kulübün kalibresi ve tarihi, taraftarların ve koleksiyonerlerin daha önce hiç görmediği, tıpkı bir City taraftarı olmak kadar etkileşimli bir şey yaratma arzusunu uyandırdı.

Takımlar, NFT ve kripto para alanında büyümeye devam ediyor

Quidd pazarı, dünya çapında 325’in üzerinde farklı markanın koleksiyon ürünlerine ve sekiz milyon NFT koleksiyoncusuna ev sahipliği yapıyor. Bu koleksiyon, bir Premier Futbol Ligi kulübünün Quidd ile ilk kez işbirliğine işaret edecek. Daha fazla spor kulübü NFT teknolojisini denedikçe, takımlar, hayranlarıyla yaratıcı bir şekilde nasıl etkileşim kuracaklarını düşünmeye devam edecek gibi görünüyor.

Quidd’in QUIDD coin’i, yazım sırasında yüzde 2.83’lük bir düşüş ile 0.12 dolardan el değiştiriyor. Manchester City’nin fan tokenı CITY ise yüzde 5.22’lik düşüş ile 7.34 dolarda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir