Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.865
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.865
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dünya Devi Nasdaq, Bu 3 Altcoin’e Gözleri Çevirdi: Muhteşem!

Yatırımcılar riskli varlıklar olarak görülen kripto paraların değerlemesini sorgularken 2022 yılında hangi projelerin ivme kazanacağına dair de pek çok düşünce var. Yazısı Nasdaq’ta yayınlanan Travis Hoium, gerçek faydaya odaklanan altcoin projelerinin nihayetinde en değerli olacağını düşündüğünü söyleyerek 3 altcoin’den bahsetti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Uzman bu 3 altcoin projesine dikkat çekti

Uzmana göre öncelikle Solana (SOL), 2021’de en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biriydi ve bu yükseliş 2022’de de devam edecek. Solana’nın değerlerin artacağı yönündeki spekülasyonlardan değil, bir kamu hizmeti ekosisteminin yaratılması ile ivme kazandığı görüşünde. Solana’nın en büyük iki avantajının yüksek hız ve düşük işlem ücreti olduğunu düşünen uzmana göre bu durum 2022’de büyük yeniliklere yol açacak. Ayrıca DeFi, NFT projelerinin ağda ilerlemesine dikkat çeken Hoium, 250 milyon dolarlık girişim fonuna da işaret ediyor.

İkinci olarak, en büyük akıllı sözleşme olan Ethereum (ETH)’dan bahseden uzman isim, yaklaşan Ethereum 2.0 güncellemesine vurgu yaparak yüksek işlem ücretleri sunan ve yavaşlayan ağın değişebileceğine dikkat çekiyor. Ethereum, kripto ekosistemini inşa etmede rakiplerine karşı büyük bir avantaja sahiptir. NFT pazar yerleri, NFT’lerin erişim sağladığı web siteleri oluşturmak için araçlar ve iyi bilinen dijital cüzdanlar kurmuştur. En değerli NFT’lerin günlük olarak el değiştirdiği yerdir.

Uzmanın ivme kazanacağını düşündüğü son ağ Polkadot (DOT) oldu. Proje, geliştiricilerin Blockchain’i diğer ağlardan daha esnek bir şekilde oluşturmasına izin veren parachain olarak adlandıran yapıları kullanıyor.  Uzmana göre Polkadot’un teknolojisi, çeşitli Blockchain’lerin birbirleriyle iletişime geçerek özel ancak erişilebilir veriler oluşturmasına izin veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir