Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.517
% 3.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.517
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Doğru Çıkan Metrik, Ethereum’un Mart Seviyesini Belirledi!

Yüzde 78 tarihsel doğruluğa sahip bir kripto topluluğu, 31 Mart 2022 için Ethereum fiyatını belirliyor. İkinci sıradaki kripto para birimi Ethereum, yatırımcılar bir sonraki kırılmayı beklerken piyasa oynaklığını yaşamaya devam ediyor ve varlık 2.500 dolarlık bir destek seviyesine sahip. Oynaklığın ortasında, %78 tarihsel doğruluk oranına sahip bir CoinMarketCap kripto topluluğu, kripto para biriminin Mart 2022’nin sonuna kadar ortalama 3.621 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Ethereum için Mart seviyeleri buralar

Tahmin, Ethereum’un şu anki 2.550 dolar fiyatından %40’ın üzerinde bir büyümeyi temsil eden tahminle birlikte 49.299 topluluk üyesinin oylarına dayanıyor. Genel olarak, varlık tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerlemeyi amaçladığından, tahmin Ethereum için yükseliş gösteriyor. Coinmühendisi.com‘dan da izlediğiniz üzere, Ethereum’un mevcut değeri, son 24 saat içinde %1’in üzerinde bir düşüşü temsil ederken, varlık önceki yedi gün içinde neredeyse %3 düştü. Özellikle, ETH hafta sonu işlemlerine önceki birkaç seansta tuttuğu bir pozisyon olan 2,550 dolarlık destekle girdi. Ethereum fiyatı, 2022’de destek seviyesini en az üç kez test etti ve bu da onu işlem için kilit bir seviye haline getirdi. Genel olarak, Ethereum’un son fiyat hareketi bir satın alma fırsatı sundu. Sürekli ve yenilenen satın alma baskısı, Ethereum’u 3.000 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarabilir.

Tahminlerde PoS geçişinin etkisi

Kripto topluluğu tarafından Ethereum etrafındaki yükseliş, tam hisse kanıtı (PoS) statüsüne ulaşmaya yönelik devam eden ağ yükseltmelerinin ortasında geliyor. Taraftarlar, PoS geçişinin, ağdaki işlemlerin maliyetini potansiyel olarak düşürerek Ethereum’un fiyatını olumlu yönde etkilemesini bekliyorlar ki bu en büyük faktör olmaya devam ediyor. Özellikle, Ethereum’daki işlemlerin sayısı gas fiyatlarına bağlıdır. Bu nedenle, gas fiyatları düşerse, piyasa daha küçük işlemlerde bir pompa bekleyebilir, şebeke kullanımını artırabilir ve muhtemelen daha yüksek fiyatlara neden olabilir. 9 Mart 2022’ye kadar Ethereum, işlem gas ücretlerinde altı ayın en düşük seviyesine ulaşmak için bir düşüş kaydetti.

Aynı zamanda, piyasa, halihazırda hisse kanıtı mekanizmaları üzerinde çalışan Solana ve Avalanche gibi ‘Ethereum katillerine’ dikkat etmeli. Bu rekabetin büyüklüğü, veri sağlayıcı Staking Rewards tarafından hazırlanan ve Terra’nın yerel tokeni LUNA’nın toplam stake edilen değerinin 26 milyar doların üzerinde olduğunu gösteren yakın tarihli bir raporda vurgulanıyor. Miktar, Ethereum’un 24 milyar dolarından daha yüksek, Solana ise en az 32 milyar dolarla zirvede. Şu anda, Ethereum’un bu rakipler üzerindeki hakimiyeti, ağın merkezi olmayan finans (DeFi) çözümlerini güçlendirmedeki rolünden kaynaklanmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir