Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.044
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

DOGE’u Eleştiren Milyoner: Bu Altcoin’ler Bitcoin’i Geçebilir!

Milyoner ve Shark Tank katılımcısı Kevin O’Leary, Bitcoin gibi kripto para birimlerinin keskin bir savunucusu olmasının yanı sıra, popüler altcoin projelerine ev sahipliği yapan NFT’lerin de sunucusu.  O’Leary, son röportajında da bunlardan bahsetti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

O’Leary, bu altcoin projelerinin Bitcoin’i geçebileceğini düşünüyor

Önde gelen TV kişiliği Kevin O’Leary, NFT’lerin Bitcoin’den “çok daha büyük, daha akışkan bir pazar” olarak ortaya çıkabileceğine inanıyor. Bu tahmini sürpriz oldu, çünkü Kanadalı işadamı hiçbir şeyin birincil kripto para biriminin yerini alma şansı olmadığını belirtmişti. CNBC için 5 Ocak’ta yapılan bir röportajda, Shark Tank adlı realite TV şovunun sunucularından biri olarak bilinen O’Leary, NFT’ler ve sonraki yıllarda potansiyel büyümeleri hakkında konuştu.  O’Leary, NFT’lere olan inancı hakkında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Önümüzdeki birkaç yıl içinde kimlik doğrulama, sigorta poliçeleri ve emlak transfer vergileri konusunda çok fazla hareket göreceksiniz, bu da NFT’leri potansiyel olarak sadece Bitcoin’den çok daha büyük, daha akıcı bir pazar haline getiriyor.

O’Leary, Bitcoin ve NFT’lerin yanı sıra ETH, SOL ve USDC de dahil olmak üzere diğer kriptoların varlıkların keskin bir savunucusudur. NFT’lerin, yani non-fungible tokenların kendisi direkt olarak bir coin değil. Ancak NFT’ye odaklı coin’ler arasında Axie Infinity (AXS), The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) gibi popüler altcoin’ler yer alıyor.  Ancak, beğenmediği bir token var – Dogecoin. O’Leary’e göre, memecoin’e yatırım yapmak kumar oynamaktan farklı değil. Ayrıca DOGE’un doğal bir değeri olmadığını ve salt spekülasyon olarak sınıflandırılması gerektiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir