Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.980
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.980
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

DOGE’de Dev Gelişme: Dogecoin Mucidi Tahmin Yaptı!

Orijinal meme coin Dogecoin’in resmi Twitter hesabı bugün üç milyon takipçiyi aştı. Aslında, asıl şaşırtıcı olan Twitter’da Shibetoshi Nakamoto takma adıyla bilinen Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus’un DOGE’nin geleceği hakkında tahminleri.

Dogecoin Twitter topluluğu üç milyonu aştı

Karşılaştırma için, rakibi Shiba Inu’nun (SHIB) 2,7 milyon Twitter takipçisi var. Dogecoin böylece geçtiğimiz yıla göre takipçi sayısında %681’lik artış kaydetti. Köpek temalı kriptonun Reddit topluluğu da 2,3 milyon aboneye sahip. Dogecoin’in popülaritesi, Elon Musk destekli ralli nedeniyle 2021’in dördüncü çeyreğinde patlamıştı. Twitter hesabı, benzeri görülmemiş bir bireysel yatırımcı çılgınlığının ortasında Nisan ayı sonunda bir milyon takipçiyi aştı.

Bununla birlikte, bu etkileyici büyüme, mizahi kripto para biriminin fiyatının Mayıs ayı başlarında düşüşe geçmesinden sonra durdu. Yine de, 2021’de neredeyse %5.000 arttı ve diğer büyük kripto para birimlerinin çoğunluğundan daha iyi performans gösterdi. Bu arada, Twitter’da Shibetoshi Nakamoto takma adıyla bilinen Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus da bir milyon Twitter takipçisini geçerek en popüler kripto para mucitlerinden biri oldu. Yakın tarihli tweet’lerinde Markus, Dogecoin’in geleceğine dair iddia tahminlerini de paylaştı.

Billy Markus, “DOGE dünyanın standart mikro işlem platformu oluyor”

Küresel ödeme yöntemi olmayı hedefleyen Dogecoin, dijital bahşiş aracı olarak da kullanılıyor. Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, interneti düzeltmeye hazır olduğu için köpek temalı kripto para biriminin geleceğinin parlak olduğuna inanıyor. Nesnelerin İnterneti çekiş kazanmaya devam ederken, düşük işlem ücretleri ile gerçek zamanlı küçük ödemelere yönelik artan bir talep var. Billy Markus ve Jackson Palmer tarafından 2013 yılında Bitcoin’e alternatif olarak geliştirilen Dogecoin, internette mikro işlemlerini mümkün kılmak için hızla popüler bir yöntem olarak gelişiyor. Billy Markus’a göre, Dogecoin interneti düzeltebilir. 5 Şubat tweetinde Dogecoin’in “dünyanın standart mikro işlem platformu” olacağını söyledi.

Daha büyük Dogecoin başarısı için çabalayan tek kişi Markus değil

Mayıs ayında Tesla/SpaceX CEO’su Elon Musk, Dogecoin’in blok süresini ve blok boyutunu 10 kat hızlandırması ve ücretleri 100 kat düşürmesi durumunda Bitcoin’i yeneceğini doğruladı. 2021 boyunca Musk, Dogecoin’in en büyük destekçilerinden biriydi ve sık sık attığı tweet’leriyle DOGE’nin fiyatını olumlu etkiledi. Musk ayrıca, Dogecoin’in sinema biletleri veya kahve gibi günlük satın alımlarda kullanmak için uygun ve ekonomik hale getirme planları ile meme coin’in geliştiricileriyle birlikte çalışıyor. Dogecoin ayrıca Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban ve AMC Tiyatrolarında da önde gelen hayranlar buldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir