Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.805
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.805
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin’den Tarihi İşlem: NFT Almak İçin Kullanıldı!

MyDoge’un kurucu başkanı Bill Lee, Dogecoin aracılığıyla BIG3’ün Aliens’in 25 Fire-Tier sürümünü 600.000 dolar karşılığında satın aldı ve bildirildiğine göre meme kripto para birimi için tarihteki en büyük ticari işlemi işaret ediyor.

DOGE’den çok konuşulacak tarihi işlem

Big3 profesyonel basketbol ligi, Amerikalı rapçi Ice Cube tarafından kuruldu ve Big3, Non Fungible Token’lerden (NFT) yararlanarak takımın haklarını satmayı seçti. Temelde Big3 ligi, Killer 3s’ün lisanslama, fikri mülkiyet (IP) ve lig onaylı ürünlerin sahipliğini sağlayan 25 Fire-tier NFT satmayı tercih etti.

Uzmanlara göre NFT satın alımının bir sonucu olarak, Bill Lee’nin sahiplik hakları, Big3 tarafından Dogecoin’in benimsenmesine yol açacak ve oyuncuların, koçların ve takımların Twitter’da sadece bir tweet ile Dogecoin ipuçlarını alabilmeleri için MyDoge cüzdanının entegrasyonunu sağlayacak. Ayrıca Aliens, MyDoge/Dogecoin’i takım formalarında, etkinliklerinde ve yayınlarında öne çıkaracak. Bill Lee, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

Diğerleri maymunların ve baykuşların NFT görüntülerini satın alırken, faydalı NFT’lerin bir sonraki sınır olduğuna inanıyorum. Bir basketbol takımına sahip olmak bir rüya ve BIG3, lisanslama/IP, takım oylaması/yönetimi ve mağazacılık gibi mülkiyet hakları sunarak NFT oyununu değiştiriyor.

Bill Lee ayrıca, Doge Army ve kendisinin, takımın şampiyonluk kupasını kaldırmasına yardım ederken Dogecoin’i halkın para birimi haline getirmeyi dört gözle beklediğini ifade etti.

Dogecoin (DOGE)’den ilham alan müzik

Bu arada New Yorklu rapçi Rito Rhymes, Dogecoin Foundation Trailmap’in acapella’sını yayınladı.

Son zamanlarda, birçok müzisyen Dogecoin’i şarkılara dahil etti. Rito Rhymes adıyla anılan New Yorklu bir rapçi, Dogecoin’den ilham alan müziğini yarattı ve Dogecoin Foundation Trailmap’ın acapella versiyonunu seslendirdi. Foundation Trailmap, ağ çeşitlendirmesi yoluyla Dogecoin’i güvence altına almak için bir strateji ortaya koyarken aynı zamanda yazılı, doğrulanabilir bir Dogecoin Standardı aracılığıyla Dogecoin’in ne olduğunu tanımlıyor.

Ayrıca ödeme sağlayıcılar, bireyseller, oyun geliştiriciler ve sosyal medya platformları için GigaWallet Projesi gibi ölçeklenebilir arka uç çözümlerini kullanarak Dogecoin’i altyapılarına hızla entegre etmeleri için yeni fırsatlar sunuyor. Yakında Libdogecoin ve GigaWallet projeleri şekillenmeye başlayacak. Radyodoge aracılığıyla gönderilen internet olmadan gönderilen ilk Dogecoin işlemine, geçen ay Coinmuhendisi.com haberlerinde yer vermiştik.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir