Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.718
% 3.01
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.718
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Dogecoin’den Müjde: Milyonlarca Site Sepetine Ekleyecek!

Milyonlarca web sitesine ev sahipliği yapan ve oluşturulmasına olanak tanıyan içerik yönetim sistemi WordPress (WP), Dogecoin ekibinden bir geliştiricinin müjdesine göre artık “Easy Dogecoin Gateway” eklentisi üzerinden ‘DOGE’ ödemelerini destekliyor.

Dogecoin artık 455 milyondan fazla WordPress web sitesi tarafından kullanılabilecek

Dogecoin Foundation’da bir UX/UI uzmanı ve grafik tasarımcısı olan DogeDesigner’a ve birkaç rapora göre, milyonlarca WordPress sitesi artık WooCommerce eklentisi “Easy Dogecoin Gateway” kullanarak DOGE ile ödeme alabilecek.

Eklenti, WordPress sitelerinin herhangi bir üçüncü taraf ödeme işlemcisi, banka veya ek ücret olmaksızın yalnızca bir Dogecoin adresi kullanarak DOGE ödemelerini kabul etmesine olanak tanıyor. Ayrıca QR kodları oluşturmak için Google API’sini ve fiat’ı Dogecoin’in mevcut fiyatına dönüştürmek için CoinGecko API’sini kullanıyor.

Entegrasyonlar Dogecoin’in benimsenmesi için olumlu

coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, DOGE, BIG3 liginin Aliens basketbol takımında kontrol hissesi satın almak için kullanıldı. DOGE cüzdanı MyDoge’un kurucusu Bill Lee, Aliens için DOGE ağında NFT’ler satın aldı ve karşılığında BIG3 havuzunda kontrol hissesi sağladı. Anlaşmanın bir parçası olarak, MyDoge/Dogecoin markası, Team Aliens formalarının yanı sıra Big3 etkinlikleri ve yayınlarında görünecek.

Tesla CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Dogecoin’in daha fazla işletme tarafından benimsenmesi durumunda daha fazla fayda sağlayacağını belirtti. Milyarder ayrıca Doge ile bahşiş yaratıcılarının iyi olacağını söyleyerek bahşişin bir kullanım örneği olarak sunulmasını övdü. Web3 arenasındaki olası kullanım durumlarına rağmen Musk, Ethereum ve Bitcoin arasında bir köprünün gereksiz olduğunu söylüyor.

Ancak Dogecoin kurucusu Shibetoshi Nakamoto, Doge için en kolay ve en iyi kullanım durumunun hala para toplamak için Doge kullanmak olduğuna inanıyor. DOGE şu anda son 24 saatte hafif bir düşüşle 0.1263 dolardan işlem görüyor. 5 Mayıs’taki satış sırasında piyasanın geri kalanıyla birlikte düştü. Geçen yıl bugün ulaştığı 0.7376 dolar ATH fiyatının %82.87 altında işlem görüyor. Her şeye rağmen, Elon Musk etrafında dönen haberlerin Doge üzerindeki etkisi sürmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir