Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.123
% 2.91
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.123
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Dogecoin Yükselişte! 1 Kasım 2022

Dogecoin önderliğinde bugün bir çok memecoin yükselişe geçti, DOGE ise CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yaklaşık yüzde 25’lik bir yükseliş kaydetti.

DOGE son 24 saat içinde CoinGecko verilerine göre yaklaşık yüzde 25 yükseliş kaydetti. Bu yükselişle beraber DOGE en çok yükselenler listesinde kendine yer edindi. Peki DOGE neden yükseliyor? DOGE’deki yükselişin sebebi ne? Gelin bu yazımızda beraber bulmaya çalışalım.

DOGE Neden Yükseliyor?

Piyasanın geri kalanı son 24 saatte içerisinde fiyat düzeltmesi olmadan yükselen önde gelen memecoin Dogecoin (DOGE) de önemli ölçüde ralli yaptı. Elon Musk’ın sosyal medya devi Twitter’ı satın almasının tamamlanmasının ardından topluluk bunu Dogecoin grafiğine yansıttı. Elon Musk’ın sevdiği token’ın fiyatı o zamandan beri yükselişte.

DOGE’nin günlük grafiği

DOGE’nin grafiğine baktığımız zaman önceki analizimizde söylediğimiz gibi Ağustos ayından sonra gelen en yüklü alımlar geçtiğimiz hafta yaşandı. DOGE’deki yüksek hacimli alımlar ve balina hareketleri fiyata yansıyarak en popüler memecoin’in 0.10 doları geçmesinde rol oynadı. Dogecoin grafiğinde RSI şu anda 80-100 bandında aşırı alım seviyesinde. Önceki analizimizde belirttiğimiz gibi göstergeler bir düzeltmeye işaret ederken şu anda da durum pek farklı değil bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

DOGE’nin yanı sıra bugün memecoin’lerde yükselişten bahsetmek mümkün. FLOKI yüzde 81, ELON yüzde 84 ve KISHU da yüzde 79 yükselmiş durumdalar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir