Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.474
% 4.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.474
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Dogecoin Yatırımcıları Dikkat: Elon Musk Müjdeyi Verdi!

Dogecoin yatırımcılarını sevindirecek bir haber var. Başka bir Elon Musk şirketi Dogecoin’i kabul etmeye başlayabilir. Milyarder Elon Musk, uydu internet sağlayıcısı Starlink’in en büyük meme coin olan Dogecoin’i kabul etmeye başlayabileceğini ima etti. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Başka bir Elon Musk şirketi Dogecoin kabul etmeye başlayabilir!

Elon Musk, yeni paylaşımında uydu internet sağlayıcısı Starlink’in en büyük meme coin olan Dogecoin’i kabul etmeye başlayabileceğini ima etti. Ünlü girişimci Elon Musk, topluluktan gelen böyle bir talebe göz kırpan yüz emojisi ile yanıt verdi. Starlink, gezegenin en ücra köşelerindeki müşterilere yüksek hızlı geniş bant internet sunmayı hedefliyor. Şirketin şu anda düzinelerce fırlatma gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 2.000 işlevsel uydusu var.

Hizmet, donanım kiti için 499 ABD doları ödemenin yanı sıra aylık 99 ABD doları tutarındadır. Elon Musk’ın SpaceX’i Dogecoin ödemelerini de etkinleştirebilir. Uzay araştırma şirketi, 2022’nin ilk çeyreğinde fırlatılması planlanan DOGE-1 adlı bir ay görevi için DOGE’yi zaten kabul etti. E-araba üreticisi Tesla, bazı mallarının Dogecoin ile satın alınmasına izin vererek kripto para biriminin fiyatını önemli ölçüde yükseltti. Elon Musk, planı ilk olarak Aralık ayında açıklamıştı.

Dogecoin, en büyük 10 kripto para birimine geri döndü

Geçen Mart ayında Tesla, Bitcoin ödemelerini etkinleştirdi, ancak daha sonra çevresel kaygılar nedeniyle onları durdurdu. Musk ayrıca Ocak ayı sonlarında McDonald’s’ı Dogecoin’i kabul etmesi için dürttü, ancak görünüşe göre bu talep, fast-food devi girişimi gülerek reddettiği için, işe yaramadı. Bu arada Dogecoin, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimine geri döndü. Meme coin, rakibi Shiba Inu ile birlikte son 24 saat içinde biraz yeşil renkte olan kripto paralar arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir