Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.582
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dogecoin ve ApeCoin Tahmini: Bu Seviyelere Dikkat!

Piyasa genelindeki düzeltmeye rağmen Apecoin (APE)’in %15’lik yükselişi şaşırtıyor. Bir süredir başarısızlıklarla mücadele eden Dogecoin ise 0.1366 dolar desteğini aşağı yönlü kırdığı için bu seviyeyi geri almakla meşgul. DOGE fiyatı 0,12 dolara düşebilir mi? Apecoin satışları hangi seviyelerde yoğunlaşıyor? Teknik analizlerle cevaplayalım.

ApeCoin fiyatı, ATH seviyesine ulaştıktan sonra düşüş trendine girdi

ApeCoin 24 saatten daha kısa bir sürede yerel zirvesine ulaştı ve daha yüksek seviyelerden güçlü satışlar gördü. Diğer yandan, Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyon taban fiyatı kısa süre önce ATH seviyesi olan 124 ETH’ye ulaştı. NFT sahiplerine dağıtılan ApeCoin, taban fiyattaki artışa tepki olarak toplandı. Analistler, son geri çekilmenin ApeCoin fiyatındaki bir ralliden önce sağlıklı bir düzeltme olarak kabul edilebileceğine inanıyor.

Analist Ali Martínez, 14,4 ila 13,7 dolar arasında bir destek bölgesine düşüş bekliyor. Bu düzeltme, satın alma emirlerinde bir artışa neden olabilir ve APE fiyatını 20 dolara yönlendirebilir. Analist, 13.40 dolar seviyesinin altında sürekli bir kapanışın yükseliş tezini geçersiz kılabileceğine ve NFT token için daha fazla kayıpla sonuçlanabileceğine inanıyor.

Dogecoin fiyatının pek çekiciliği yok 

Dogecoin fiyatı çok dar bir aralığa doğru ilerliyor ve muhtemelen yatırımcıları kötü şöhretli meme coin’den uzaklaştırıyor. Şu anda, DOGE fiyatı bu haftanın alt sınırında işlem görüyor ve Pazartesi günü belirlenen 0.1337 doları test etmesi bekleniyor. Aksi kanıtlanana kadar azalan bir üçgende işlem gördüğü söylenebilir. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist Tony Montpeirous, Dogecoin fiyatının bir süre daha direnç testlerinde başarısız olabileceğini söylüyor:

DOGE fiyatı, haftalar ilerledikçe yükselmeye devam edebilir ve daha düşük zirveler (LH) ve daha yüksek dipler (HL) yapabilir. Hacim profili, piyasada çok fazla oynaklık olduğunu göstermez, bu nedenle küçük dirençler bile oldukça zorlayıcı olabilir.

Düşüş tezinin geçersiz kılınması için 0,15 doların üzerinde kapanışa ihtiyacı var. Fiyat 0,15 dolarlık pivot seviyesine yükselebilirse, analiste göre boğalar 0,18 dolarlık bölgeye daha fazla bölgeyi fethedebilir ve bu da mevcut DOGE fiyatından %30’luk bir artışla sonuçlanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir