Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.980
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.980
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dogecoin ve 2 Altcoin’i Not Edin: Mayıs’ın Yıldızı Olabilirler!

Nisan ayı Bitcoin fiyatını 45.538 dolardan işlem görmeye başlayan ve 37.714 dolarda sonlandıran bir aydı. Toplam piyasa değeri, aya 2.09 trilyon dolardan başladı ancak ay sonunda yüzde 17.34 düşüşle 1.73 trilyon dolara geriledi. Bununla birlikte, bu ay için sıralanan büyük olaylar göz önüne alındığında, bir analist olan Temitope Akintade, Mayıs ayında yatırım yapılabilecek Dogecoin (DOGE) dahil 3 altcoin projesini listeledi.

Analistin listesindeki ilk altcoin: Dogecoin

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Elon Musk’ın favorisi olan Dogecoin, Tesla CEO’sunun Twitter’ı almasıyla birlikte ivme kazandı. Twitter’ın platformu Musk’a satmayı kabul ettiğinin açıklanmasının ardından Dogecoin 17 sente yükseldi ancak daha sonra 13 sente geri döndü. Musk, bu ay Twitter’ı tamamen devraldığında, sitede abonelik başlatma planı, Dogecoin’in Twitter kullanıcıları için bir ödeme seçeneği haline gelebileceği anlamına geliyor.

Son veriler, balina işlemlerinin Dogecoin için dört ayın en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor. Açıkça, büyük yatırımcılar Musk’ın desteğiyle dijital para birimine bahse giriyor.  Musk, meme coin’in resmi olmayan CEO’su olduğundan ve Dogecoin’i desteklediği sürece, Twitter anlaşması sonucu analist, Mayıs’ta bir değer artışı bekliyor.

Solana için de ivme beklentisi var

SOL’un Mayıs ayı için listeye girmesinin nedeni, Nisan ayının son günlerinde 7 Blockchain altyapı firmasının Solana Blockchain’inde bir Oracle hizmeti olan Pyth Ağı için destek eklemesi olarak gösteriliyor. Yatırımcıların bu gelişmeyle ilgilenmesinin nedeni, bunun merkezi olmayan finansın (DeFi) evrimi ile ilgili olmasıdır. Pyth Network, finans sektörünün geniş bir kesitinde 50’den fazla finans yayıncısından off-chain verileri toplar.

Listedeki son altcoin: KAVA

KAVA, kredi vermek için merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. Borç vermenin yanı sıra, kullanıcıların yatırım yapmasına ve kazanmasına izin verir. Platform ayrıca farklı zincirler arasındaki etkileşimleri de destekler. Platformun güvenliğini sağlamak için yerel token KAVA kullanılır. KAVA Network 1.0 Mainnet Lansmanı 10 Mayıs’ta başlıyor. Bu, Kava Network’ün tam lansmanı olacak. Geliştiricilerin kusursuz birlikte çalışabilirlikle Cosmos ve Ethereum ekosisteminde oluşturmalarına izin verecek. Son olarak, ay sonuna kadar ağda likit staking uygulanacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir