Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.057
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.057
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dogecoin Mucidinden Binance Müjdesi: Yakında Geliyor!

Dogecoin tasarımcısı olan DogeDesigner’a göre Dogecoin için  ‘Proof of Asset (PoA)’ Binance’e gelecek. İşte ayrıntılar…

Dogecoin için Proof of Asset, yakında Binance’de

Dogecoin Foundation’da UX/UI uzmanı ve grafik tasarımcısı olan DogeDesigner’a göre, meme coin’i için PoA, topluluğun ısrarlı bir şekilde talep etmesinin ardından yakında Binance’e gelebilir. PoA, Binance’de her zaman mevcut olmayan BSC-Doge arzıyla eşleşen eşit sayıda gerçek Dogecoin içermesi gereken bir cüzdan. DogeDesigner, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

CZ’ye göre, Dogecoin için Proof of Asset, yakında Binance’de yayınlanacak. DogeArmy için büyük bir zafer. Söz verdiğim gibi, http://WenProof.com’u yok edeceğim ve varlıklar web sitelerinde listelenir listelenmez 69 gün kampanyasını durduracağım.

Bscscan verilerine göre, BSC Ağı üzerinde 649.132’den fazla adres BSC-DOGE’yi elinde tutuyor. Proof of Asset, şu anda Binance’de bulunan Litecoin (LTC), Cardano (ADA) ve Ripple (XRP) gibi diğer kripto para birimleri için de geçerli.

Proof of Asset, BToken ve kilitli yerel token varlıklarının on-chain davranışlarını gösteriyor. Aynı token her iki ağda da dolaşabiliyor ve cross-chain iletişim mekanizması aracılığıyla iki yönlü olarak ağlar arasında akabiliyor. Aynı token’in toplam dolaşımının iki ağ arasında yönetilmesi gerekiyor. Yani bir token’in toplam etkin arzı, token’in hem BSC hem de BC’deki toplam etkin arzının toplamı olmalı.

DOGE, balinalar tarafından en çok satın alınanlar arasında

Balina izleme platformu WhaleStats’a göre DOGE, son 24 saat içinde en büyük 1.000 BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri olmaya devam ediyor. Meme coin’i ayrıca en çok satın alınan tokenler ve en büyük 100 BSC balinası için en çok kullanılan akıllı sözleşmeler arasında yer alıyor.

Coinmuhendisi.com haberleriyle takip ettiğiniz, devam piyasa istikrarsızlığının ortasında, Dogecoin son 24 saatte yaklaşık %2,5 düştü. Hatırlanacağı üzere DOGE, Tesla CEO’su Elon Musk’ın ‘Saturday Night Live’ programına çıkmasının ardından 8 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolara yükseldi. Dogecoin’in fiyatı daha sonra düştü ve bir daha eski şöhretli günlerine dönemedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir